Autonvuokraus
Nürnberg Lentoasema
Piilota
Saksa // Nürnberg // Nürnberg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nürnberg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr./Mietwagenzentrum
  90411 Nürnberg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NUE
Aukioloajat
ma. - pe.06:30 - 23:30
la. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Nürnbergin lentokentällä

Sixt autovuokraamon löydät kätevästi Nürnbergin lentokentältä läheltä kaupungin keskustastaa. Toimispisteestämme voit vuokrata niin kaupunkiajossa kätevän henkilöauton tai farmarin, maastossa ajamiseen soveltuvan maasturin tai halutessasi myös upean urheilu- tai avoauton, tai suuren joukon kuljettamiseen sopivan minibussin. Halutessasi voit liittää autonvuokraukseesi Nürnbergin lentokentältä myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi lisäkuljettajan, diesel-moottorin, navigointilaitteen, automaattivaihteiston, talvipaketin tai erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia. Vaikka kaikki vuokra-automme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden lisäturvan, kuten esimerkiksi matkanjatkumisturvan tai kolariturvan hankkimiseen autonvuokrauksesi yhteydessä.

Auton vuokraaminen lentokentältä

Vuokra-auton hankkiminen Nürnbergin lentokentältä (NUE) sujuu kätevästi vaikka heti lentosi laskeuduttua. Vuokra-autolla pääset myös kaupungin keskustaan nopeasti, sillä toimipisteemme sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta hyvien tieyhteyksien päässä. Voit hankkia vuokra-auton lentokentältä käyttöösi helposti esimerkiksi varaamalla sen etukäteen internet-sivujemme kautta, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai esimerkiksi soittamalla. Noutaessasi varaamaasi vuokra-autoa voit valita sen näppärästi iPhonellasi ja vuokra-auton palautus sen sijaan onnistuu toimipisteeseemme myös aukioloaikojemme ulkopuolella, 24 tuntia vuorokaudessa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus palauttaa vuokra-auto johonkin toiseen toimipisteeseemme joita kaupungista löytyy esimerkiksi päärautatieasemalta, aivan kaupungin keskustasta sekä myös kaupungin syrjäisemmiltä alueilta. Kun harkitset autonvuokrausta Nürnbergin lentokentältä, kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Koe parhaat nähtävyydet vuokraamalla auto Sixt autovuokraamosta

Saksan tieverkosto on tunnetusti toimiva ja siksipä autonvuokraus Nürnbergin lentokentältä on hyvä ajatus, sillä vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan niin itse kaupunkiin, kuin myös sen lähialueisiin. Aivan kaupungin keskustassa sjaitsee lukuisia vierailemisen arvoisia kohteita, kuten esimerkiksi Frauenkirche ja St. Sebal kirkot, Germanisches nationalmuseum sekä vanhankaupunginportti Tiergärtnertor. Koska kyseessä on Baijerin toiseksi suurin kaupunki, on vuokra-auto kaupunkiin tutustuessa hyvä vaihtoehto, jolla pääset helposti tutustumaan myös esimerkiksi Nürnbergin linnaan tai renessanssiajan kuuluisan taidemaalarin Albrecht Dürerin kotitaloon, joka toimii nykyisin museona. Lisäksi vuokra-autolla ajat helposti esimerkiksi läheiseen tehtaanmyymälöistään tunnettuun Herzogenaurach pikkukaupunkiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:30 - 23:30
la. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nürnberg Lentoasema NUE Flughafenstr./Mietwagenzentrum 90411 Nürnberg 49.494365, 11.077079 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Nürnberg Lentoasema NUE

Flughafenstr./Mietwagenzentrum
90411 Nürnberg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service