Auton vuokraus toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Nuremberg Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Nuremberg Päärautatieasema

Osoite

Bahnhofsplatz 9 im Hbf, 90443 Nürnberg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Nuremberg Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtiltä autonvuokraus sujuu näppärästi esimerkiksi autovuokraamostamme Nürnbergin päärautatieaseman toimipisteestämme. Nürnberg on puolella miljoonalla asukkaallaan Baijerin toiseksi suurin kaupunki, joten auto on siellä kätevä kulkuneuvo, mikäli alueeseen haluaa tutustua laajemminkin. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia ja voitkin vuokrata auton sieltä käyttöösi vaikka heti noustuasi junasta. Lähellä toimipistettämme sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä lukuisia hotelleja sekä nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Academy of Fine Arts, Germanisches nationalmuseum sekä Saint Lorenzin kirkko. Vuokra-autoja Nürnbergin päärautatieaseman toimipisteestämme on tarjolla moneen tarpeeseen, sillä voit vuokrata sieltä kaupungissa liikkumiseen kätevän henkilöauton, farmarin tai isomman porukan kuljettamiseen soveltuvan minibussin.
Nauti kaupungista vuokraamalla auto Sixtiltä Nürnbergin päärautatieasemalta

Nauti kaupungista vuokraamalla auto Sixtiltä Nürnbergin päärautatieasemalta

Autonvuokraus Nürnbergin päärautatieasemalta sujuu helposti esimerkiksi etukäteen netissä, kätevän mobiilisovelluksemme kautta tai perinteisesti esimerkiksi soittamalla. Voit maksaa varauksesi joko tilausta tehdessäsi tai vasta autoa noutaessasi, lisäksi pientä lisämaksua vastaan voit lisäpalveluna saada laskun myös postitse. Huomionarvoista toiminnassamme on se, että autonvuokraus Nürnbergin päärautatieasemalta on mahdollista myös alle 25-vuotiaille, tällöin maksettavaksi tulee vain pieni nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisäksi ajoneuvoissamme on vapaat ajokilometrit. Tarjoamme myös autonvuokrauksen yhteydessä erilaisia valinnaisia lisäpalveluita. Voit esimerkiksi hankkia vuokraamaasi ajoneuvoon automaattivaihteiston, navigointilaitteen, erilaisia lasten turvaistuimia tai -kaukaloita, lisäkuljettajan tai dieselmoottorin. Lisäksi tarjoamme saatavuudesta riippuen talvipakettia, joka on hyvä valinta mikäli matkustat vuokra-autolla Nürnbergissä talvella tai suunnittelet matkaa vuoristoon. Talvipakettiin voit tarpeesi mukaan sisällyttää talvirenkaat, tavaratelineen tai lumiketjut. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta jos koet tarvitsevasi vielä lisäturvaa, voit valita matkan jatkumisturvan, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan. Kiinnitä kuitenkin auton vuokrausta suunnitellessasi huomiota siihen, että emme valitettavasti pysty takaamaan ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta takaamme aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nuremberg Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 520 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,4)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
BMW 4 Series Convertible
BMW 4 Series Convertible
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A3
Audi A3
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nuremberg Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nuremberg Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nuremberg Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?