Auton vuokraus toimipisteestä Nürnberg Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Nürnberg Lentoasema

* Hinnat on laskettu 02.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Nürnberg Lentoasema alkaen 09.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Nürnberg Lentoasema

Osoite

Flughafenstr./Mietwagenzentrum, 90411 Nürnberg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:30 - 23:30
La - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Nürnberg Lentoasema

Sixt autovuokraamo Nürnbergin lentokentällä

Sixt autovuokraamo Nürnbergin lentokentällä

Sixt autovuokraamon löydät kätevästi Nürnbergin lentokentältä läheltä kaupungin keskustastaa. Toimispisteestämme voit vuokrata niin kaupunkiajossa kätevän henkilöauton tai farmarin, maastossa ajamiseen soveltuvan maasturin tai halutessasi myös upean urheilu- tai avoauton, tai suuren joukon kuljettamiseen sopivan minibussin. Halutessasi voit liittää autonvuokraukseesi Nürnbergin lentokentältä myös erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi lisäkuljettajan, diesel-moottorin, navigointilaitteen, automaattivaihteiston, talvipaketin tai erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia. Vaikka kaikki vuokra-automme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden lisäturvan, kuten esimerkiksi matkanjatkumisturvan tai kolariturvan hankkimiseen autonvuokrauksesi yhteydessä.
Auton vuokraaminen lentokentältä

Auton vuokraaminen lentokentältä

Vuokra-auton hankkiminen Nürnbergin lentokentältä (NUE) sujuu kätevästi vaikka heti lentosi laskeuduttua. Vuokra-autolla pääset myös kaupungin keskustaan nopeasti, sillä toimipisteemme sijaitsee vain seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta hyvien tieyhteyksien päässä. Voit hankkia vuokra-auton lentokentältä käyttöösi helposti esimerkiksi varaamalla sen etukäteen internet-sivujemme kautta, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai esimerkiksi soittamalla. Noutaessasi varaamaasi vuokra-autoa voit valita sen näppärästi iPhonellasi ja vuokra-auton palautus sen sijaan onnistuu toimipisteeseemme myös aukioloaikojemme ulkopuolella, 24 tuntia vuorokaudessa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus palauttaa vuokra-auto johonkin toiseen toimipisteeseemme joita kaupungista löytyy esimerkiksi päärautatieasemalta, aivan kaupungin keskustasta sekä myös kaupungin syrjäisemmiltä alueilta. Kun harkitset autonvuokrausta Nürnbergin lentokentältä, kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Koe parhaat nähtävyydet vuokraamalla auto Sixt autovuokraamosta

Koe parhaat nähtävyydet vuokraamalla auto Sixt autovuokraamosta

Saksan tieverkosto on tunnetusti toimiva ja siksipä autonvuokraus Nürnbergin lentokentältä on hyvä ajatus, sillä vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan niin itse kaupunkiin, kuin myös sen lähialueisiin. Aivan kaupungin keskustassa sjaitsee lukuisia vierailemisen arvoisia kohteita, kuten esimerkiksi Frauenkirche ja St. Sebal kirkot, Germanisches nationalmuseum sekä vanhankaupunginportti Tiergärtnertor. Koska kyseessä on Baijerin toiseksi suurin kaupunki, on vuokra-auto kaupunkiin tutustuessa hyvä vaihtoehto, jolla pääset helposti tutustumaan myös esimerkiksi Nürnbergin linnaan tai renessanssiajan kuuluisan taidemaalarin Albrecht Dürerin kotitaloon, joka toimii nykyisin museona. Lisäksi vuokra-autolla ajat helposti esimerkiksi läheiseen tehtaanmyymälöistään tunnettuun Herzogenaurach pikkukaupunkiin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nürnberg Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nürnberg Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nürnberg Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nürnberg Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nürnberg Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1574 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
BMW 7 Series Model 2023
BMW 7 Series Model 2023
BMW 530
BMW 530
Audi A1
Audi A1
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
VW Golf
VW Golf
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Defender 90
Defender 90
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nürnberg Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nürnberg Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nürnberg Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?