Autonvuokraus
Nuremberg Päärautatieasema
Piilota
Saksa // Nürnberg // Nuremberg Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nuremberg Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bahnhofsplatz 9 im Hbf
  90443 Nürnberg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: NUEX01
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 21:00
la. - su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä06:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixtiltä autonvuokraus sujuu näppärästi esimerkiksi autovuokraamostamme Nürnbergin päärautatieaseman toimipisteestämme. Nürnberg on puolella miljoonalla asukkaallaan Baijerin toiseksi suurin kaupunki, joten auto on siellä kätevä kulkuneuvo, mikäli alueeseen haluaa tutustua laajemminkin. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia ja voitkin vuokrata auton sieltä käyttöösi vaikka heti noustuasi junasta. Lähellä toimipistettämme sijaitsee hyvien tieyhteyksien päässä lukuisia hotelleja sekä nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Academy of Fine Arts, Germanisches nationalmuseum sekä Saint Lorenzin kirkko. Vuokra-autoja Nürnbergin päärautatieaseman toimipisteestämme on tarjolla moneen tarpeeseen, sillä voit vuokrata sieltä kaupungissa liikkumiseen kätevän henkilöauton, farmarin tai isomman porukan kuljettamiseen soveltuvan minibussin.

Nauti kaupungista vuokraamalla auto Sixtiltä Nürnbergin päärautatieasemalta

Autonvuokraus Nürnbergin päärautatieasemalta sujuu helposti esimerkiksi etukäteen netissä, kätevän mobiilisovelluksemme kautta tai perinteisesti esimerkiksi soittamalla. Voit maksaa varauksesi joko tilausta tehdessäsi tai vasta autoa noutaessasi, lisäksi pientä lisämaksua vastaan voit lisäpalveluna saada laskun myös postitse. Huomionarvoista toiminnassamme on se, että autonvuokraus Nürnbergin päärautatieasemalta on mahdollista myös alle 25-vuotiaille, tällöin maksettavaksi tulee vain pieni nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisäksi ajoneuvoissamme on vapaat ajokilometrit. Tarjoamme myös autonvuokrauksen yhteydessä erilaisia valinnaisia lisäpalveluita. Voit esimerkiksi hankkia vuokraamaasi ajoneuvoon automaattivaihteiston, navigointilaitteen, erilaisia lasten turvaistuimia tai -kaukaloita, lisäkuljettajan tai dieselmoottorin. Lisäksi tarjoamme saatavuudesta riippuen talvipakettia, joka on hyvä valinta mikäli matkustat vuokra-autolla Nürnbergissä talvella tai suunnittelet matkaa vuoristoon. Talvipakettiin voit tarpeesi mukaan sisällyttää talvirenkaat, tavaratelineen tai lumiketjut. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta jos koet tarvitsevasi vielä lisäturvaa, voit valita matkan jatkumisturvan, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, lasi- ja rengasturvan tai kolariturvan. Kiinnitä kuitenkin auton vuokrausta suunnitellessasi huomiota siihen, että emme valitettavasti pysty takaamaan ajoneuvosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta takaamme aina valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 21:00
la. - su.10:00 - 18:30
Juhlapyhä06:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nuremberg Päärautatieasema NUEX01 Bahnhofsplatz 9 im Hbf 90443 Nürnberg 49.446190, 11.081480 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Nuremberg Päärautatieasema NUEX01

Bahnhofsplatz 9 im Hbf
90443 Nürnberg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Bahnhofsplatz 5
90443 Nürnberg
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service