Autonvuokraus
Rostock
Piilota
Saksa // Rostock
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Palvelevaa autonvuokrausta Rostockissa

Kun matkasi määränpäänä on Saksa ja siellä Rostock, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua asiantuntevasti autonvuokrausasioissa. Pitkän kokemuksen omaava autovuokraamo ottaa asiakkaansa huomioon palvellen joustavasti ja tarjoten heidän käyttöönsä aina uudehkoja vuokra-autoja kaikkein tunnetuimpien automerkkien valmistamina. Sen lisäksi, että löydät Sixtin toimipisteen Rostockin lentoasemalta, sinulla on valittavanasi myös kaupungin keskustan alueella neljä eri palvelupistettämme, joihin voit varata haluamasi kategoriaan kuuluvan vuokra-auton juuri nille päiville lomallasi tai työmatkallasi, joille itse haluat. Lue eteenpäin ja kerromme, miten voit vielä täydentää vuokra-autosi varausta.

 
 • Rostock Laage Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 1
  18299 Weitendorf/Rostock

  ke.12:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Rostock Lutten Klein

  Sixt Autonvuokraus
  Trelleborger Strasse 9
  18107 Rostock

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.07:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rostock Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gerhart-Hauptmann-Str. 13
  18055 Rostock

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la. - su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin lisäpalvelut, joissa on mistä valita

Auton vuokraaminen Sixt Autovuokraamosta onnistuu näppärästi Rostockiin suunnatessa. Suuntaa vain verkkosivuillemme, varaa haluamasi autokategoria, lisää siihen tarvitsemasi lisäpalvelut ja voit alkaa odottaa matkaasi. Vuokra-autoa Rostockista varatessasi muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan kategorian, johon haluamasi vuokra-auto kuuluu, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Erilaiset lisäpalvelut ja -varusteet tekevät vuokra-autostasi täydellisesti palvelevan menopelin, juuri omiin tarpeisiisi sopien. Meiltä vuokratessasi voit lisätä varaukseesi lisäkuljettajan, ja pääsette vaihtamaan ajovuoroja välillä. Vapaat ajokilometrit sekä matkan jatkumisturva mahdollistavat muutoksen teot matkasuunnitelmiin vaikka lennosta. Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus ovat tarjolla siksi, että voisit huristeilla vapain ja huolettomin mielin vieraan maan kaduilla ja maanteillä. GPS-navigaattori tai lasten turvaistuin voivat nekin olla tarpeen vuokra-autossa. Tuunaa varauksesta juuri sinun tai teidän matkanne näköinen ja olet jo askelen lähempänä onnistunutta matkaa!

Vuokra-autolla Rostockin nähtävyyksiä tutkimaan

Pohjois-Saksassa sijaitseva Rostock on tunnettu satamakaupunki, jonne suuntaa moni matkalainen. Eikä ihme, sillä tämä Warnow-jokea ympäröivä kaupunki hurmaa kauniine rakennuksineen ja keskiaikaisine nähtävyyksineen. Tänne perustettiin Pohjois-Euroopan ensimmäinen yliopisto vuonna 1419, joten Rostock on sekä sivistyksen että pitkän historian kehto. Rostockin keskustasta löydät runsaasti nähtävää, kuten raatihuone, häkellyttävän kaunis yliopisto sekä puistot ja kirkot. Kun käytössäsi on vuokra-auto, huristelet vaivatta myös etäämpää kaupungin keskustasta löytyville nähtävyyksille. Autonvuokraus Rostockissa vapauttaa sinut julkisen liikenteen aikatauluista ja suunnittelet kokonaan oman tahtisi loma- tai työmatkallesi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service