Autonvuokraus
Saarbruecken Lentoasema
Piilota
Saksa // Saarbrücken // Saarbruecken Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saarbruecken Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Balthasar-Goldstein-Str. 23
  66131 Saarbrücken DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SCN
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Autovuokraamo Saarbrückenin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Saarbrückenin lentoasemalla tarjoaa käyttöösi henkilöautoja ja farmareita. Lomailijat voivat suunnata luotettavilla henkilöautoilla seudun majoituspaikkoihin ja alueen lukuisiin historiallisiin turistinähtävyyksiin. Farmari on käytännöllinen, jos mukana on paljon matkatavaroita. Saat sinne mahtumaan myös ostokset, jos aiot harrastaa shoppailua retkelläsi. Vuokra-autossa kulkee myös monenlaisia harrastusvälineitä. Voit kuljettaa tavaratilassa esimerkiksi golfmailoja, sillä tällä alueella on myös tasokkaita golfkenttiä. Saatat hyötyä tilavammasta farmariautosta myös messumatkalla tai muussa liikematkustamisessa. Matkaasi sopiva vuokra-auto kannattaa varata jo etukäteen netin kautta tai puhelimitse, niin autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta on mahdollisimman sujuvaa. Sixt ei kuitenkaan lupaa käyttöösi mitään tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvoluokan.

Löydät meidät kentältä helposti

Autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta SCN sujuu aikataulusi puitteissa, voit noutaa ja palauttaa varaamasi vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimipisteemme sijaitsee kentän terminaalirakennusta vastapäätä. Lentokentältä ajaa Saarbrückeniin noin 16 minuutissa. Välimatkan pituus on noin 15 kilometriä.

Kaunis kaupunki heijastaa historiaa ja nykyaikaa

Autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta antaa tilaisuuden tutustua alueen viehättäviin maisemiin jo ensimmäisellä ajomatkalla. Tämä Saarin alueen pääkaupunki sijaitsee lähellä Saksan ja Ranskan rajaa Saar-joen varrella. Ajoreiteillä on viehättäviä jokinäkymiä ja sieviä talorykelmiä. Kaupungilla on myös modernit ja nykyaikaiset piirteensä. Yliopisto, messutapahtumat ja konferenssit tuovat seudulle opiskelijoita ja bisnesmatkaajia. Rajan läheisyyden vuoksi tässä kaupungissa on ranskalainen vivahdus. Ajomatkalla kannattaa pitää silmät auki, sillä pittoreskit nähtävyydet hivelevät silmiä. Kaupungissa on barokkityylin arkkitehti Friedrich Joachim Stengelsin suunnittelemia rakennuksia. Alte Brücke on vanha silta, joka onkin eräs kaupungin vanhimmista rakennelmista. Ludwigskirche on kaunis barokkikirkko, jonka ulkoasussa on poikkeuksellista estetiikkaa. Myös linna ja linnan puisto ovat katsomisen arvoisia. Kun varaat vuokra-auton Saarbrückenin lentoasemalta, voit tutustua myös metsien peittämään maaseutuun kaikessa rauhassa. Lähistöllä sijaitsee luonnonpuisto, jonne koko perhe voi ajella katsomaan eläimiä. Noin 15 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee Völklingenin vanha terästehdas, joka on nykyään UNESCO:n maailmanperintökohde. Vajaan tunnin ajomatkan päässä kaupungista on Mettlach Cloef, josta avautuu huikea hevosenkengänmuotoinen näkymä Saar-joen rannalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saarbruecken Lentoasema SCN Balthasar-Goldstein-Str. 23 66131 Saarbrücken 49.219400, 7.113520 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Saarbruecken Lentoasema SCN

Balthasar-Goldstein-Str. 23
66131 Saarbrücken
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service