Auton vuokraus toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Saarbruecken Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Saarbruecken Lentoasema

Osoite

Balthasar-Goldstein-Str. 23, 66131 Saarbrücken, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Saarbruecken Lentoasema

Autovuokraamo Saarbrückenin lentoasemalla

Autovuokraamo Saarbrückenin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Saarbrückenin lentoasemalla tarjoaa käyttöösi henkilöautoja ja farmareita. Lomailijat voivat suunnata luotettavilla henkilöautoilla seudun majoituspaikkoihin ja alueen lukuisiin historiallisiin turistinähtävyyksiin. Farmari on käytännöllinen, jos mukana on paljon matkatavaroita. Saat sinne mahtumaan myös ostokset, jos aiot harrastaa shoppailua retkelläsi. Vuokra-autossa kulkee myös monenlaisia harrastusvälineitä. Voit kuljettaa tavaratilassa esimerkiksi golfmailoja, sillä tällä alueella on myös tasokkaita golfkenttiä. Saatat hyötyä tilavammasta farmariautosta myös messumatkalla tai muussa liikematkustamisessa. Matkaasi sopiva vuokra-auto kannattaa varata jo etukäteen netin kautta tai puhelimitse, niin autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta on mahdollisimman sujuvaa. Sixt ei kuitenkaan lupaa käyttöösi mitään tiettyä mallia, ainoastaan ajoneuvoluokan.
Löydät meidät kentältä helposti

Löydät meidät kentältä helposti

Autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta SCN sujuu aikataulusi puitteissa, voit noutaa ja palauttaa varaamasi vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimipisteemme sijaitsee kentän terminaalirakennusta vastapäätä. Lentokentältä ajaa Saarbrückeniin noin 16 minuutissa. Välimatkan pituus on noin 15 kilometriä.
Kaunis kaupunki heijastaa historiaa ja nykyaikaa

Kaunis kaupunki heijastaa historiaa ja nykyaikaa

Autonvuokraus Saarbrückenin lentoasemalta antaa tilaisuuden tutustua alueen viehättäviin maisemiin jo ensimmäisellä ajomatkalla. Tämä Saarin alueen pääkaupunki sijaitsee lähellä Saksan ja Ranskan rajaa Saar-joen varrella. Ajoreiteillä on viehättäviä jokinäkymiä ja sieviä talorykelmiä. Kaupungilla on myös modernit ja nykyaikaiset piirteensä. Yliopisto, messutapahtumat ja konferenssit tuovat seudulle opiskelijoita ja bisnesmatkaajia. Rajan läheisyyden vuoksi tässä kaupungissa on ranskalainen vivahdus. Ajomatkalla kannattaa pitää silmät auki, sillä pittoreskit nähtävyydet hivelevät silmiä. Kaupungissa on barokkityylin arkkitehti Friedrich Joachim Stengelsin suunnittelemia rakennuksia. Alte Brücke on vanha silta, joka onkin eräs kaupungin vanhimmista rakennelmista. Ludwigskirche on kaunis barokkikirkko, jonka ulkoasussa on poikkeuksellista estetiikkaa. Myös linna ja linnan puisto ovat katsomisen arvoisia. Kun varaat vuokra-auton Saarbrückenin lentoasemalta, voit tutustua myös metsien peittämään maaseutuun kaikessa rauhassa. Lähistöllä sijaitsee luonnonpuisto, jonne koko perhe voi ajella katsomaan eläimiä. Noin 15 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee Völklingenin vanha terästehdas, joka on nykyään UNESCO:n maailmanperintökohde. Vajaan tunnin ajomatkan päässä kaupungista on Mettlach Cloef, josta avautuu huikea hevosenkengänmuotoinen näkymä Saar-joen rannalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Saarbruecken Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
BMW X5M 50
BMW X5M 50
Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
BMW 4 Series Convertible
BMW 4 Series Convertible
Audi A8
Audi A8
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Saarbruecken Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Saarbruecken Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Saarbruecken Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Saarbruecken Lentoasema

Näytä lisää