Autonvuokraus
Saudi-Arabia
Piilota
Saudi-Arabia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saudi-Arabia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Saudi Arabiassa Sixtiltä

Autonvuokraus Saudi Arabiassa sujuu näppärimmin Sixtiltä, sillä voit vuokrata itsellesi kulkupelin jo vaikka etukäteen kotisivujemme, puhelimen tai kätevän mobiilisovelluksemme avulla. Autovuokraamomme Saudi Arabiassa palvelevat sinua laajojen aukioloaikojensa puitteissa yhteensä yhdeksässä eri kaupungissa, kuten Jeddahissa, Dammamissa, Medinassa ja Al-Khobarissa. Monissa kaupungeissa meillä on jopa useampiakin toimipisteitä.Vuokra-autojemme valikoima eri toimipisteissä vaihtelee hieman, mutta yleensä toimipisteemme tarjoavat sinulle perinteisiä henkilöautoja ja farmareita, käytännöllisiä maastureita, pakettiautoja ja jopa upeita avo- ja urheiluautoja.Kun teet varausta vuokra-autosta Saudi Arabiassa kannattaa sinun pitää jo alusta asti mielessäsi se, että valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta taata sinulle varmasti tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa, mutta takaamme sinulle tietysti ainakin valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Liikennekulttuurista Saudi Arabiassa

Kun suunnittelet autonvuokrausta Saudi Arabiassa, kannattaa sinun tutustua ainakin hieman etukäteen myös maan liikennesääntöihin ja varsinkin liikennekulttuuriin.Maassa tapahtuu paljon liikenneonnettomuuksia sillä paikallinen ajokulttuuri on varsin vaarallinen ja ajonopeudet ovat suuria. Paikalliset käyttävät harvoin liikenteessä turvavöitä, autokoulu ei ole pakollinen ja autojen katsastuskäytäntöä ei juuri valvota - tai noudateta.Tiet voivat myös hyvin ruuhkautua, sillä kolarin sattuessa kolariautot jäävät vaikka keskelle tietä seisomaan aina poliisin saapumiseen asti.Liikennepoliisit maassa eivät myöskään juuri valvo ylinopeuksia tai juuri muitakaan liikennerikkomuksia, oikeastaan nopeuksia valvovat vain peltipoliisit.Erityisesti maahan matkustaessa kannattaa huomata myös se, että naiset eivät saa ajaa autoa Saudi Arabiassa.

Koe Saudi-Arabia vuokra-autolla

Koska autovuokraamoitamme Saudi Arabiasta löytyy lukuisista eri kaupungeista voit suunnitella ajoreittisi maassa helposti tarpeidesi mukaiseksi joutumatta huolehtimaan liikoja vuokra-autojen saatavuudesta tai niiden palautusmahdollisuuksista.Aavikkoisessa maassa vuokra-auto onkin mitä kätevin kulkuväline ja sen avulla pääset tutustumaan helposti maan upeisiin maisemiin ja kiehtovaan sekä perinteiseen kulttuuriin. Maassa sijaitsevat muun muassa islaminuskon pyhät kaupungit Mekka sekä Medina, mutta valitettavasti vain muslimeilla on pääsy kyseisiin kaupunkeihin.Varsinaisia nähtävyyksiä maassa on esimerkiksi maan pääkaupungissa Riadissa sijaitseva 302-metrinen Kingdom Centre -pilvenpiirtäjä. Maasta löytyy - hieman odotusten vastaisesti - myös rantalomakohde, Jedda - joka taitaa olla maan ehdottomasti vapaamielisin kaupunki. Jeddasta löydät myös Sixtin toimipisteen ja pääset tutustumaan maan muista kaupungeista poikkeavaan paikkaan näppärästi. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa rannan lisäksi ainakin sen vanhaan kaupunkiin, joka on tunnettu sen upeista, korallista tehdyistä rakennuksista. Ehdottomasti maisemia ja paikallista tunnelmaa kannattaa käydä ihailemassa myös 30 kilometrin mittaisella rantakadulla, Cornichella.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service