Autonvuokraus
Serbia
Piilota
Serbia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Serbia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Serbiassa

Autonvuokraus Sixtiltä Serbiaan matkustaessa on helppoa ja vaivatonta, olipa Balkanin matkasi tarkoitus sitten työ tai huvi. Maailmanlaajuisesti yli 100 maassa toimivan yhtiön autovuokraamot Serbiassa löytyvät pääkaupunki Belgradin lisäksi Nisin ja Novi Sadin kaupungeista. Yhtiön autovuokraamot Serbiassa palvelevat toki ex tempore vuokrauspäätöksen vasta paikan päällä tekeviä asiakkaita, mutta nopeinta asiointi vuokrauspisteissä on mikäli tekee vuokra-auton varauksen etukäteen netissä tai puhelimitse. Asiakkaat voivat valita myös useita lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai lisävakuutukset. Huomioithan, että Sixt ei voi taata tietyn juuri tietyn ajoneuvomallin saatavutta, sen sijaan tietyn ajoneuvoluokan saatavuus voidaan taata.

Paikallinen ajokulttuuri

Vuokra-autoilu Serbiassa on usein varsin mainio idea, jopa välttämätön, mikäli todella tahtoo nähdä ja kokea tämän melko suuren maan - onhan esimerkiksi pohjoisesta Subotican kaupungista ajomatkaa etelän Presevoon miltei 600 kilometriä. Paikalliseen ajokulttuuriin tottuminen vaatii tovin. Ajajat ovat tottuneet tekemään nopeita ohituksia niin sanottua keskikaistaa (jota ei siis ole virallisesti olemassa) käyttäen. Turistin kannattaa näissä tilanteissa olla varuillaan ja antaa ohittajille tilaa. Reilutkin ylinopeudet ovat varsin yleisiä, mutta näihin ei vuokra-autolla ajavan pidä lähteä mukaan. Lasten kanssa matkustavien kannattaa huomioida, että alle 14-vuotiaat eivät saa matkustaa etupenkillä istuen. Rattijuopumuksen raja on 0,3 promillea, mutta maan hallinnossa on suunniteltu jopa nollatoleranssia. Asia kannattaa tarkistaa viimeistään vuokraamossa. Varsinkin isoimpien valtateiden ulkopuolella tieverkosto saattaa olla paikoin heikossa kunnossa, joten varovaisuutta tulee harjoittaa.

Vuokra-autolla saavutettavia nähtävyyksiä Serbiassa

Autonvuokraus Serbiassa on mielekästä paitsi maan etäisyyksien, myös melko heikkotasoisen julkisen liikenteen takia. Isohkojenkin kaupunkien välillä saattaa olla hankala liikkua julkista liikennettä käyttäen. Monet maan upeimmista nähtävyyksistä ovat parhaiten - tai ainoastaan - saavutettavissa vuokra-auto alla. Pääkaupunki Belgradin ulkopuolelta suosituimpia nähtävyyksiä on kuuluisa Petrovaradinin linnoitus, jota pidetään ehkä parhaiten säilyneenä aikakautensa linnoituksena koko Euroopassa. Perinteiseen serbialaiseen eloon ja talonpoikaisiin tapoihin pääsee tutustumaan Mokra Goran perinnekylässä vuoristoisella Zlatiborin seudulla. Toinen varsin lähellä sijaitseva perinteinen kylä on Drvengrad. Serbiassa on edelleen paljon koskematonta luontoa, joka pääsee oikeuksiinsa maan kansallispuistoissa. Toisin kuin monet manner-Euroopan kansallispuistot, ne eivät ole vielä kovin suurten turistimassojen löytämiä, mutta tämä tulee varmasti muuttumaan jo lähitulevaisuudessa. Maan suurin kansallispuisto Djerdap sijaitsee koillisessa Romanian rajan tuntumassa. Fruka Goran kansallispuisto puolestaan sopii erinomaisesti niille, jotka tahtovat yhdistää luontomatkailuun myös viinitiloja ja maan kuuluja luostareita.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service