Auton vuokraus toimipisteestä Belgrad Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Belgrad Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Belgrad Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Belgrad Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 11180 Beograd, Serbia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Belgrad Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Belgradin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Belgradin lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Belgradin lentokentällä saat edullisen ja luotettavan vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Autonvuokraus Belgradin lentokentältä on hyvä valinta, kun haluat kiertää Belgradin nähtävyydet joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin tai haastavistakin ajo-olosuhteista suoriutuvan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Autovuokraamon löydät lentokentältä saapumisaulasta, kääntyessäsi heti tullin jälkeen oikealle.
Autonvuokraus Belgradin lentokentällä

Autonvuokraus Belgradin lentokentällä

Belgradin lentokenttä on nimetty Nikola Teslan lentokentäksi (kentän kansainvälinen IATA-koodi on BEG) kuuluisan tiedemiehen mukaan. Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Belgradista, ja matka lentokentältä kaupunkiin taittuu vuokra-autolla noin 15 minuutissa. Autonvuokraus Belgradin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelussamme voit myös tiedustella mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Myös Belgradin kaupungista löytyy Sixt-toimipisteitä, joten Belgradin matkallasi vuokra-autot ovat ulottuvillasi koko matkasi ajan. Vuokra-auto on kätevää ottaa käyttöön heti lentokentällä, jotta pääset aloittamaanmatkasi mahdollisimman vaivattomasti. Saat vuokra-auton käyttöösi asioimalla saapumisaulan Sixt-toimipisteessä.
Koe kiehtova ja historiallinen Belgrad Sixtin vuokra-autolla

Koe kiehtova ja historiallinen Belgrad Sixtin vuokra-autolla

Belgrad on Serbian pääkaupunki, joka sijaitsee Sava- ja Danuba-jokien yhtymäkohdassa. Belgradissa riittää paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ja autonvuokraus Belgradin lentokentältä on hyvä valinta halutessasi saada Belgradin nähtävyyksistä mahdollisimman paljon irti. Belgradissa voit vierailla vaikkapa Kalemegdan linnoituksessa, joka on pitkän historiansa aikana nähnyt useita taisteluja. Suurin osa linnoituksen jäljellä olevista osista on 1700-luvun jälleenrakennuksen peruja. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla myös Jugoslavia-museossa, jossa voi tutustua Jugoslavian värikkääseen historiaan. Taiteen ystävät nauttivat varmasti vierailusta Belgradin nykytaiteen museoon, jossa on esillä paikallista taidetta 1900-luvulta. Modernia museorakennusta ympäröi veistoksin koristeltu puisto, josta on kauniit näkymät Sava-joelle. Tieteestä kiinnostuneiden puolestaan kannattaa suunnata kulkunsa Nikola Tesla -museoon, jossa pääsee ihastelemaan scifi-henkisiä, interaktiivisia elementtejä. Levähdyspaikkaa etsiessä kannattaa tutustua Topciderin puistoon, joka on ollut paikallisten suosima piknik-paikka jo 1800-luvulta lähtien. Puistoalueelta löytyy myös ravintola, joka palvelee nälkäisiä matkailijoita. Olitpa Belgradissa sitten lomalla tai työmatkalla, vuokraa auto käyttöösi Sixt Autovuokraamosta, ja pääset kätevästi vierailemaan mielenkiintoisissa kohteissa omien mieltymystesi mukaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Belgrad Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Belgrad Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Belgrad Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Belgrad Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Belgrad Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 920 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Belgrad Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Belgrad Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Belgrad Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?