Auton vuokraus alueella Belgrade

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Belgrade

* Hinnat on laskettu 04.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Belgrad Lentoasema alkaen 11.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Belgrade

Autonvuokraus Belgradissa on helppoa Sixtin kautta

Autonvuokraus Belgradissa on helppoa Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamo Belgradissa antaa esimakua kaupungin lämminhenkisestä ilmapiiristä ja auttaa sinua matkanjärjestelyissä. Oletko saapunut kaupunkiin työn merkeissä? Autonvuokraus Sixtiltä auttaa selviämään kiireisestäkin aikataulusta, ja pääset tutustumaan kaupunkiin paremmin. Jos olet lähdössä tapaamaan ystäviä tai sukulaisia naapurikaupunkiin, pääset turvallisesti perille vuokraamalla auton. Sekä suunnitellut että spontaanit päiväretket Belgradista onnistuvat mainiosti Sixtin vuokra-autolla. Tutustu autokategorioihin verkkosivuillamme ja valitse mieleisesi vaihtoehto. Sixtin laajasta valikoimasta löydät farmarit, henkilöautot, maasturit ja minibussit. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun olet valmis tekemään varauksen tai jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Belgradissa.Kun olet kiertänyt katujen kahvilat ja ravintolat ja seikkailunnälkä iskee, suuntaa Belgradin Sixt Autovuokraamoon. Sinua palvelee useampi toimipiste, joten voit valita sinulle sopivimman vuokraamon sijainnin ja aukioloaikojen mukaan. Sixtillä on kattavasti erilaisia automalleja eri tarkoituksiin. Lyhyemmille päiväretkille ja kaupunkiajoon sopii taloudellinen henkilöauto tai farmari. Jos lähdet pidemmälle vuoristoon, maasturi voi olla parempi valinta. Saat varmasti haluamasi autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia. Muista myös SIxtin tarjoamat lisäpalvelut, jotka tekevät matkastasi turvallisen ja miellyttävän. GPS-navigaattori ohjeistaa perille, lastenistuimet antavat turvaa perheen pienimmille ja lisäkuljettajan ansiosta sinäkin saat nauttia maisemista. Vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat vaivatta ystävällisen asiakaspalvelumme ansiosta.
Ylläty ja ihastu Belgradiin Sixt vuokra-auton avulla

Ylläty ja ihastu Belgradiin Sixt vuokra-auton avulla

Itä-Euroopan kaupungit jäävät usein läntisten suosikkien varjoon. Tonavan ja Sava-joen solmukohdassa sijaitseva Belgrad tarjoaa kuitenkin paljon nähtävää ja tehtävää. Kaupunki on rikas kulttuuriltaan ja historialtaan, mielenkiintoinen sekoitus itää ja länttä. Nähtävyyksien listaltasi tulisi löytyä ainakin Kalemegdanin linnoitus ja Pyhän Savan katedraali. Vuokra-autolla voit tehdä päiväretken myös idylliseen Zemunin kaupunginosaan.Vuokraamalla auton Sixtiltä pääset tutustumaan edullisesti ja sujuvasti Belgradin lähialueisiin. Käy Avalan vuorella ihastelemassa upeaa näköalaa, tai lähde päiväretkelle lähiseudun vaikuttaviin vuoristomaisemiin. Tutustu Serbiaan paremmin ja vieraile pikkukylissä ja muissa kaupungeissa, kuten Sremski Karlovcissa, Novi Sadissa ja Kragujevacissa. Tunnin tai kahden ajomatka taittuu mukavasti, kun nappaat vuokra-auton Belgradin Sixt Autovuokraamosta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Belgrade
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Belgrade?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Belgrade sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Belgrade.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Belgrade?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Belgrade. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 968 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Belgrade
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Belgrade?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Belgrade?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Belgrade?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?