Autonvuokraus
Belgrad Lentoasema
Piilota
Serbia // Belgrade // Belgrad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Belgrad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  11180 Beograd CS +381-11-2286356
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BEG
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 01:00
Juhlapyhä06:00 - 01:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Belgradin lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Belgradin lentokentällä saat edullisen ja luotettavan vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Autonvuokraus Belgradin lentokentältä on hyvä valinta, kun haluat kiertää Belgradin nähtävyydet joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin tai haastavistakin ajo-olosuhteista suoriutuvan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Autovuokraamon löydät lentokentältä saapumisaulasta, kääntyessäsi heti tullin jälkeen oikealle.

Autonvuokraus Belgradin lentokentällä

Belgradin lentokenttä on nimetty Nikola Teslan lentokentäksi (kentän kansainvälinen IATA-koodi on BEG) kuuluisan tiedemiehen mukaan. Lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Belgradista, ja matka lentokentältä kaupunkiin taittuu vuokra-autolla noin 15 minuutissa. Autonvuokraus Belgradin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelussamme voit myös tiedustella mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Myös Belgradin kaupungista löytyy Sixt-toimipisteitä, joten Belgradin matkallasi vuokra-autot ovat ulottuvillasi koko matkasi ajan. Vuokra-auto on kätevää ottaa käyttöön heti lentokentällä, jotta pääset aloittamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Saat vuokra-auton käyttöösi asioimalla saapumisaulan Sixt-toimipisteessä.

Koe kiehtova ja historiallinen Belgrad Sixtin vuokra-autolla

Belgrad on Serbian pääkaupunki, joka sijaitsee Sava- ja Danuba-jokien yhtymäkohdassa. Belgradissa riittää paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ja autonvuokraus Belgradin lentokentältä on hyvä valinta halutessasi saada Belgradin nähtävyyksistä mahdollisimman paljon irti. Belgradissa voit vierailla vaikkapa Kalemegdan linnoituksessa, joka on pitkän historiansa aikana nähnyt useita taisteluja. Suurin osa linnoituksen jäljellä olevista osista on 1700-luvun jälleenrakennuksen peruja. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla myös Jugoslavia-museossa, jossa voi tutustua Jugoslavian värikkääseen historiaan.

Taiteen ystävät nauttivat varmasti vierailusta Belgradin nykytaiteen museoon, jossa on esillä paikallista taidetta 1900-luvulta. Modernia museorakennusta ympäröi veistoksin koristeltu puisto, josta on kauniit näkymät Sava-joelle. Tieteestä kiinnostuneiden puolestaan kannattaa suunnata kulkunsa Nikola Tesla -museoon, jossa pääsee ihastelemaan scifi-henkisiä, interaktiivisia elementtejä. Levähdyspaikkaa etsiessä kannattaa tutustua Topciderin puistoon, joka on ollut paikallisten suosima piknik-paikka jo 1800-luvulta lähtien. Puistoalueelta löytyy myös ravintola, joka palvelee nälkäisiä matkailijoita. Olitpa Belgradissa sitten lomalla tai työmatkalla, vuokraa auto käyttöösi Sixt Autovuokraamosta, ja pääset kätevästi vierailemaan mielenkiintoisissa kohteissa omien mieltymystesi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 01:00
Juhlapyhä06:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Belgrad Lentoasema BEG Arrival Hall 11180 Beograd 44.817889, 20.298957 +381-11-2286356

Sixt-toimipiste Belgrad Lentoasema BEG

Arrival Hall
11180 Beograd
 
Puhelinnro +381-11-2286356

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service