Autonvuokraus
Seychellit
Piilota
Seychellit
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Seychellit: Sixt Autovuokraamo

Seychellien paratiisitsaaret ovat jokaisen unelmien rantalomasta haaveilevan suosikki. Autonvuokraus Seychelleillä onnistuu Sixtin avulla. Voit löytää jopa seitsemän autonvuokrauksen toimipistettämme Mahesta ja yhden Victoriasta. Halutessasi voit ottaa vuokra-auton jo Mahen lentoasemalta. Autovalikoimamme kattaa henkilöautot, farmarit ja maasturit. Älä myöskään unohda lisätä vuokraasi tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten navigaattoria tai lastenistuinta. Jos taas aiot ajaa ympäri saarta, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Niiden turvin voit ajella niin paljon kuin haluat, eikä sinun tarvitse pelätä ylimääräisiä kuluja. Voit varata vuokra-auton Seycheilleiltä joko puhelimitse tai itsenäisesti netistä. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos kohtaat ongelmia varausta tehdessäsi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua puhelimen päässä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Vasemmanpuoleinen liikenne voi aiheuttaa päänvaivaa

Seychelleillä on vasemmanpuoleinen liikenne. Se lieneekin eniten päänvaivaa aiheuttava eroavaisuus Suomeen. Siihenkin kuitenkin tottuu jo päivässä tai parissa, joten se ei ole este auton vuokraamiselle. Muista nämä tärkeät seikat liikenteessä ollessasi:

 • Älä koskaan aja ylinopeutta
 • Ole varovainen, sillä jalankulkijat saattavat lähteä ylittämään tietä arvaamattomasti - onnettomuuden syy on aina kuljettajan
 • Huomioi kaupunkien yksisuuntaiset tiet
Seychelleillä tiet ovat hyvin kapeita, eivätkä välttämättä aina kovinkaan hyvässä kunnossa. Älä ikinä lähde ajamaan syrjäteille, jotka saattavat olla todella huonokuntoisia ja pahimmillaan päättyä umpikujaan.

Autonvuokraus Seychelleillä - unelmiesi loma odottaa

Seychellit sopivat loistavasti kaikille niille, jotka haluavat päästä pois arjen keskeltä ja vain rentoutua. Saariryhmään kuuluu yli sata saarta, joista löytyy toinen toistaan hienompia troppisia rantoja. Sixtin autovuokraamot Seychelleillä tarjoavat mahdollisuuden päästä kokemaan enemmän vuokra-autolla. Autovuokraamomme Seycheilleillä Mahen lentoasemalla on paras ratkaisu silloin, kun haluat vuokrata auton koko lomasi ajaksi. Seychellit on väkiluvultaan Afrikan pienin valtio. Sen saarista 33 on asuttua ja näissä on myös turismia. Pääsaari Mahe on kaikista suosituin turistien keskuudessa. Muillekin saarille pääsee kuitenkin kätevästi veneen kyydissä. Turistit keskittyvät rantalomailun sijaan snorklaamiseen ja sukeltamiseen, mutta myös ympäröivästä luonnosta nauttimiseen. Voitkin tehdä autoretkiä milloin minnekin ja löytää vaikka suojaisan rannan, jossa voi nauttia aurinkoisesta päivästä. Seychellien pääkaupunki on Victoria. Sieltä löytyy muutama ravintola ja jopa yökerhoja. Ne eivät kuitenkaan ole kovinkaan suosittuja edes turistien keskuudessa. Saariryhmä kun tunnetaan lähinnä rauhallisuudestaan.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service