Autonvuokraus
Singapore Changi Lentoasema
Piilota
Singapore // Singapore // Singapore Changi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Singapore Changi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 80, Blvd Airport, Unit 01-K05
  819642 Singapore SG +65-96600506
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SIN
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Changin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Changin lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi Singaporeen kätevästi vuokra-autolla ajaen. Autonvuokraus Changin lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat liikkua matkasi aikana vapaasti omien aikataulujesi mukaan - olipa kyseessä sitten loma tai työmatka. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin tai hieman haastavampiin ajo-olosuhteisiin sopivan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Changin lentokentällä

Changin lentokenttä (jonka kansainvälinen IATA-koodi on SIN) sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Singaporen keskustasta, jonne matkaan kuluu lentokentältä vuokra-autolla ajaen hieman reilut 15 minuuttia. Autonvuokraus Changin lentokentällä on helppoa: varaa ensin vuokra-auto joko verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Tutustu samalla myös mahdollisiin tarjolla oleviin lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentosi saavuttua saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä asioidessasi Sixt-toimipisteellä ykkösterminaalissa. Myös Singaporen keskustassa on Sixt-toimipisteitä, joten luotettavat ja edulliset vuokra-autot ovat täällä matkustaessasi käytössäsi koko matkasi ajan. Autonvuokraus Changin lentokentältä on hyvä idea, kun haluat aloittaa tutustumisen Singaporeen vuokra-autolla heti lentosi saavuttua.

Tutustu Singaporen kaupunkivaltion nähtävyyksiin kätevästi vuokra-autolla

Singapore on kaupunkivaltio, joka sijaitsee Malakan niemimaan eteläkärjen saarilla. Tiheään asutussa, eläväisessä Singaporessa riittää paljon nähtävää ja koettavaa uteliaalle matkustajalle. Vuokra-auto allasi voit vierailla mitä kätevimmin esimerkiksi Singaporen eläintarhassa, jossa on nähtävillä paljon eksoottisia eläimiä ja kasvillisuutta. Eläintarha pyrkii pitämään toiminnassaan luonnonsuojelullisen otteen, ja tekee yhteistyötä paikallisten luonnonsuojelujärjestöjen kanssa. Luonnosta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vierailla myös Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on Unescon maailmanperintökohde ja yksi Singaporen tunnetuimmista vierailukohteista. Alueella sijaitsee myös lapsille suunnattu leikkialue, jossa riittää tekemistä ja nähtävää myös perheen pienimmille.

Taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa suunnata Singaporen kansallisgalleriaan, jossa pääsee tutustumaan sekä paikalliseen taiteeseen että myös kansainvälisiin taidenäyttelyihin. Historiasta kiinnostuneiden puolestaan kannattaa vierailla aasialaisten sivilisaatioiden museossa, jossa pääsee tutustumaan Kaakkois-Aasian ja Kiinan historiaan, uskontoihin ja kulttuuriin. Museo toimii entisen kolonialistisen hallintorakennuksen tiloissa, ja museotalo itsessäänkin tarjoaa ihailtavaa arkkitehtuurista kiinnostuneille. Singaporessa riittää nähtävää, ja vuokra-autolla nähtävyyksiä kiertäen saat matkastasi mahdollisimman paljon irti. Ota siis vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamosta ja lähde tutustumaan kiehtovaan Singaporeen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Singapore Changi Lentoasema SIN 80, Blvd Airport, Unit 01-K05 819642 Singapore 1.361080, 103.989860 +65-96600506

Sixt-toimipiste Singapore Changi Lentoasema SIN

80, Blvd Airport, Unit 01-K05
819642 Singapore
 
Puhelinnro +65-96600506

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service