Autonvuokraus
Sint Maarten
Piilota
Sint Maarten // Sint Maarten
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sint Maarten

Karibianmerellä sijaitseva, Alankomaille kuuluva Sint Maarten (tunnetaan myös nimillä St. Martin ja Saint-Martin) tulee viihtyisästi tutuksi, kun alla on uusi ja laadukas Sixt Autovuokraamon Sint Maartenin ajoneuvo. Pieni paratiisisaari kutsuu seikkailuun, joka luonnistuu rentouttavasti Sixtin taloudellisilla sedaneilla, tilavilla farmareilla tai suorituskykyisillä maastureilla. Tutustu kilpailukykyisiin hintoihimme internetissä, mobiilisovelluksessa tai soittamalla asiakaspalveluumme ja varaa omasi jo tänään. Laajasta vuokra-ajoneuvovalikoimastamme riemuitsevat niin perheelliset, häämatkalaiset kuin työmatkalaisetkin.

 
 • St Maarten Lentoasema Juliana

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Sint Maartenin kätevillä lisäpalveluilla täydennät ajonautintoasi

Anna merituulten vilvoittaa ja houkuttaa saaren nähtävyyksiin ja kokemuksiin, mikä onnistuu mukavan vaivattomasti hyödyntämällä autonvuokrauksemme palveluita Sint Maartenissa. Ilmastoidut, laadukkaat ja perusvarustukseltaan kattavat vuokra-ajoneuvomme voi lisämaustaa helposti varauksen yhteydessä kätevillä lisäpalveluillamme. Erikokoisilla lastenturvaistuimilla turvaat lastesi matkanteon, kun taas GPS-navigaattori opastaa vieraammilla tieosuuksilla, ja lisäturvapalvelut luovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Nämä ja muut lisäpalvelut ovat nähtävissä nettisivuillamme tai mobiilisovelluksessa. Otathan varausta tehdessäsi ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon valitsemastasi ajoneuvokategoriasta. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Yksi saari, kaksi hallitsijaa ja alla tyylikäs Sixt Autovuokraamo Sint Maartenin ajoneuvo

Saari on jakautunut kahteen osaan, pohjoisen ranskalaisomistajuudessa olevaan ja etelän hollantilaisten omistuksessa oleva osaan. Yhdellä matkalla on siis mahdollista tutustua kahden eri maan kulttuuriin. Trooppinen saari tarjoaa herkullisia kalaruokia, lämpimiä iltoja live-musiikin tahdissa ja leppoisaa elämänmenoa. Pakkaa Sixtin vuokra-autoon rantavarusteet ja tutustu eteläisen saaren erikoiseen ja suosittuun uimarantaan, Maho Beachiin, joka on aivan lentokentän kainalossa. Lekottele rannalla ja bongaile yli lipuvia lentokoneita, jotka laskeutuvat selkäsi takana olevalle lentokentälle. Sukella parfyymien maailmaan ja suuntaa kulkusi ranskalaiselle puolelle noin 10 kilometrin päähän, Tijon Perfumerieen, jonka laboratorioissa opitaan parfyymeistä ja pääsee luomaan oman lempituoksunsa. Tuoksujen luominen sopii erinomaisesti myös liikematkalla olijoille. Kuljeta seurueesi näyttävästi Sixtin maasturin kyydissä saaren golfkentille hiomaan liikeneuvoitteluita, ja myöhemmin parfyymitehtaaseen. Ikimuistoinen päivä on lähes taattu, ja jokainen saa ostaa mukaansa lempituoksujaan. Autonvuokraus Sint Maartenissa mahdollistaa kaiken tämän ja avaa ovet moneen muuhunkin seikkailuun paratiisisaarella!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service