Autonvuokraus
Poprad-Tatry Lentoasema
Piilota
Slovakia // Poprad // Poprad-Tatry Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Poprad-Tatry Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Na letisko 100
  058 01 Poprad SK +421-907-992064
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TAT
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 15:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Poprad-Tatryn lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Poprad-Tatryn lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi Slovakiaan kätevästi vuokra-autolla ajaen omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Poprad-Tatryn lentokentällä kannattaa, kun haluat liikkua vapaasti matkasi ajan ja saada Slovakian nähtävyyksistä mahdollisimman paljon irti. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin, sporttisen urheiluauton tai tyylikkään avoauton. Saatavilla on myös maastureita haastaviin ajo-olosuhteisiin. Huomioithan kuitenkin, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Poprad-Tatryn lentokentällä saapumisaulassa.

Autonvuokraus Poprad-Tatryn lentokentällä

Poprad-Tatryn lentokenttä (lentokentän kansainvälinen IATA-koodi on TAT) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Popradin kaupungista, jonne matka taittuu vuokra-autolla ajaen noin viidessä minuutissa. Autonvuokraus Poprad-Tatryn lentokentällä käy mutkattomasti: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Tutustu samalla myös mahdollisiin lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Saat vuokra-auton käyttöösi lentokentällä vieraillessasi Sixt-toimipisteellä lentokentän saapumisaulassa. Popradissa ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä, joten vuokra-auto kannattaa ottaa täällä alle lentokentällä, heti lentosi saavuttua.

Poprad - kaunista luontoa ja kulttuuria vuorten juuressa

Poprad sijiatsee Slovakiassa Tatravuorten juuressa. Kaupungista pääsee kätevästi vuorilla sijiaitseviin hiihtokeskuksiin. Vuokra-autolla pääset kätevästi vierailemaan kaupungin lähellä sijaitseviin kansallispuistoihin ja vuorille. Esimerkiksi Velka Lomnican luonnonsuojelualue sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä kaupungista, ja sinne menee vuokra-autolla ajaen vain hieman yli 15 minuuttia. Alueella toimii eläintarha, joka on keskittynyt uhanalaisten lajien suojelemiseen. Velka Lomnican alueella toimii myös AquaFun-vesihuvipuisto, jossa riittää hauskaa tekemistä myös perheen pienimmille. Golfin ystävät voivat vierailla Black Storkin golfalueella, jossa ob 27-reikäinen ammattilaistason golfkenttä, jossa golfia pelatessa voi nauttia vuorten tarjoamista upeista maisemista.

Matkasi aikana voit myös ajaa rentoutumaan Ganovcen ulkoilmakylpylään, joka sijaitsee viisi kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Alueen historiasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla Popradin Tatra-museossa. Renessanssityyliin tehty museorakennus rakennettiin vuonna 1886, ja se on yksi Slovakian vanhimmista museoista. Paikallisesta taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa puolestaan suunnata vuokra-auto kohti Popradin Tatra-galleriaa, jossa on esillä monipuolinen kokoelma paikallista taidetta ja kulttuuria. Laskettelemaan pääset esimerkiksi Grekuskan laskettelukeskuksessa, jonne on Popradista noin kymmenen kilometrin ajomatka vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Poprad-Tatry Lentoasema TAT Na letisko 100 058 01 Poprad 49.068653, 20.248199 +421-907-992064

Sixt-toimipiste Poprad-Tatry Lentoasema TAT

Na letisko 100
058 01 Poprad
 
Puhelinnro +421-907-992064

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service