Autonvuokraus
Slovenia
Piilota
Slovenia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Slovenia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Sloveniassa

Autonvuokraus Sloveniassa on todella mainio tapa kierrellä paikkoja ja tutustua maan kulttuuriin ja sen tarjoamiin lukemattomiin hienoihin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Autovuokraamo Sloveniassa tarjoaa valikoimissaan uusia henkilöautoja mukavuuksineen. Valikoimissa on moneen tarpeeseen sopivia vuokra-autoja kuten farmareita, maastureita, pakettiautoja, urheiluautoja sekä avoautoja. Lisäksi voit valita Sixtiltä monia lisäpalveluja ja lisäturvia kuten esimerkiksi lasi- ja rengasturva, kolariturva, lisäkuljettaja, Road assistance, henkilövakuutus, GPS-navigaattori ja lastenistuin. Autonvuokraus on helppo ja mukava tapa matkustaa ja lisäksi varsin edullinen moneen muuhun matkustustapaan verrattuna. Automallin sijaan pystyt valitsemaan sen, mistä autoluokasta haluat vuokra-auton varata käyttöösi.

Slovenian ajotavat ja liikennekulttuuri

Autonvuokraus Sloveniassa on todella houkutteleva tapa kierrellä maata. On hyvä kuitenkin selvittää maan ajokulttuuria ja liikennesääntöjä, jotta turhilta vastoinkäymisiltä välttyisit. Autovuokraamo Sloveniassa on paikka, josta voit neuvoja kysellä ja lisäksi kerromme tässä joitakin seikkoja liikenteestä ja nopeusrajoituksista. Nopeusrajoitukset ovat asia, joka on erittäin tärkeä huomioida liikenteessä. Sloveniassa nopeusrajoitus taajama-alueella on yleisesti 60 km/h, moottoriteillä 120 km/ ja moottoriliikenneteillä 80 km/h. Turvavyön käyttö on pakollista, kuten Suomessakin ja alle 12-vuotiaiden lasten tulee aina matkustaa takapenkillä. Mikäli varovaisuudesta ja tarkkaavaisuudesta huolimatta saat liikennesakon, voit joutua maksamaan sen poliisille heti paikan päällä ja siihen kannattaa etukäteen varautua. Joillakin teillä on maksettava erillinen tienkäyttömaksu. Liikenne Sloveniassa on oikeanpuoleinen, joten siltä osin liikenne ei eroa suomalaisesta liikenteestä.

Sixtin vuokra-autolla ehdit kierrellä nähtävyyksiä enemmän

Kun haluat matkasi aikana tutustua Slovenian nähtävyyksiin on autonvuokraus Sloveniassa yksi parhaita tapoja liikkua. Vuokra-auto Sloveniassa on myös edullinen ratkaisu. Sloveniaa kierrellessä voit kokea sen kaupunkikulttuurin. Pääkaupunki Ljubljanaa koristavat muun muassa monet upeat kaarisillat. Lisäksi kaupungissa voit heittäytyä nauttimaan sen vahvasta kahvilakulttuurista. Eräitä maan mahtavista luonnonihmeistä ovat huikeat Postojnan luolat, joiden yli 20 kilometriä pitkät luolastot tarjoavat mahdollisuuden tutustua 1800-luvun mielenkiintoiseen matkailukohteeseen. Predjaman linna taas on rakennelma, joka sijaitsee erikoisella ja näyttävällä paikalla korkealla kallionseinämässä. Linnassa on vankityrmiä ja salaisia luolastoja. Linna on erittäin mielenkiintoinen kohde monine merkittävine yksityiskohtineen. Maribor on maan toiseksi suurin kaupunki, jossa on muun muassa 1400-luvun kaupunginlinna sekä hieno vanha kaupungin keskusta. Mariboriin matkustaessa, voit hankkia vuokra-auton esimerkiksi Mariborin lentoasemalta. Monet maan aktiviteettimahdollisuudet, rantalomakohteet, lukemattomat nähtävyydet ja shoppailumahdollisuudet tavoitat helpoiten jos käytössäsi on vuokra-auto Sixtiltä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service