Autonvuokraus
Ljubljana Rautatieasema
Piilota
Slovenia // Ljubljana // Ljubljana Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ljubljana Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Trg osvobodilne fronte 6
  1000 Ljubljana SI +386-12344650
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LJUX01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Ljubljana haltuun autonvuokrauksella Sixtiltä

Tervetuloa Slovenian kauniin pääkaupungin Ljubljanan Sixt Autovuokraamoon! Toimipisteemme löydät kätevästi Ljubljanan päärautatieasemalta, minne saavut helposti vaikka suoraan lennoltasi junalla tai kaupungin keskustasta kävellen. Toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustan tuntumassa ja saavutkin sinne siis näppärästi eri puolilta kaupunkia. Sixt Ljubljanasta voit napata vuokra-auton matkaasi sekä lähteä kiertelemään lähialueen nähtävyyksiä. Vuokra-autolla kiertelet kätevästi tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Ljubljanan linnan, vanhankaupungin sekä ihastelet Ljubljanica-jokea ja kaupungin sykettä sen varrelta. Sixtin vuokra-auto helpottaa matkaasi, olit sitten lomareissulla tai liikematkalla, sillä laadukkailla ja uusilla tunnettujen merkkien autoillamme reissaat helposti paikasta toiseen. Ljubljanasta aukeavat myös monet valtatiet, jotka vievät sinut Sixt vuora-autollasi helposti vaikka ympäri Sloveniaa. Valikoimastamme löydät käytännölliset henkilöautot ja farmarit, vaativaankin makuun sopivat urheilu- ja avoautot, näyttävät maasturit sekä tavarankuljetukseen sopivat pakettiautot. Vieraile verkkosivuillamme tai näppärässä Sixt-mobiilisovelluksessa ja varaa sinulle sopiva vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Ljubljanasta jo tänään.

Nauti Ljubljanasta Sixtin vuokra-autolla

Laadukkaat ajokokemukset Sloveniassa ovat lähtöisin Sixt Ljubljanasta. Kaikki vuokra-automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja sekä uusia tunnettujen merkkien autoja ja tarjoamme sinulle ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Vuokra-autoihin voit lisätä juuri sinulle sopivat lisäpalvelut ja suosittelemmekin GPS-navigaattoria helpottamaan reittivalintojen kanssa, kun käytössäsi ovat tarjoamamme vapaat kilometrit. Kattavat vakuutuksemme tuovat myös lisäturvaa reiteillesi ja jos mahdollisesti haluat jakaa ajonautinnon, se myös onnistuu lisäämällä lisäkuljettaja varaukseen. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa vuokra-autoon lisätä kätevät lastenistuimet, jotka turvaavat myös perheen pienimmät. Mahdolliset muutokset ja peruutukset ovat sinulle myös maksuttomia sekä Sixt Ljubljanaan palautat vuokra-auton sopimuksen mukaisesti 24 h vuorokaudessa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään viikon jokaisena päivänä löytämään juuri sinulle sopivan vuokra-auton sekä tarvittavat lisäpalvelut helpottamaan matkaasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ljubljana Rautatieasema LJUX01 Trg osvobodilne fronte 6 1000 Ljubljana 46.058000, 14.510280 +386-12344650

Sixt-toimipiste Ljubljana Rautatieasema LJUX01

Trg osvobodilne fronte 6
1000 Ljubljana
 
Puhelinnro +386-12344650

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service