Autonvuokraus
Maribor Lentoasema
Piilota
Slovenia // Maribor // Maribor Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Maribor Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas SI +386-40135000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MBX
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
 
 

Sixt autovuokraamo Mariborin lentoasemalla tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia matkastasi vuokra-autolla ajellen. Kaupungin lentokentällä sijaitseva autovuokraamo tarjoaa joukon erilaisia vuokra-autoja lisävarusteineen, joista löydät tarpeisiisi sopivan helposti. Oletpa liikkeellä isommalla porukalla tai itseksesi ja liikutpa kaupungissa tai vaikkapa vuoristoteillä, löytyy tarpeisiisi sopiva vuokra-auto edullisesti lentoaseman autovuokraamosta. Kun aikomuksenasi on kierrellä kaupungin nähtävyyksiä, voit vuokrata käyttöösi pienen henkilöauton, jolla liikkuminen ahtaillakin kaduilla sujuu ongelmitta. Jos kaipaat opastusta reitilläsi, voit hankkia lisävarusteeksi vuokra-autoon navigaattorin. Myös turvaa kolarin ja muun yllättävän tilanteen varalle on tarjolla. Autonvuokrauspiste sijaitsee lentoasemalla. Autonvuokraus lentokentältä tekee matkastasi helpomman.

Autonvuokraus Mariborin lentokentällä

Kun loma- tai työmatka Sloveniaan siintää mielessä kannattaa sinun jo hieman etukäteen varata matkasi ajaksi käyttöösi edullinen vuokra-auto. Autonvuokraus Mariborin lentokentältä on edullista. Mariborin lentoasema -MBX sijaitsee noin 10 kilometriä keskustasta etelään. Matka keskustaan kestää noin 20 minuuttia ja sen kuljet helpoiten kun käytössäsi on vuokra-auto. Vuokra-auto on myös taloudellinen ratkaisu verrattuna esimerkiksi taksilla kulkemiseen, jolloin matkalle voi kertyä hintaa yllättävänkin paljon. Netissä vuokra-auton varaaminen käy kätevästi. Jos et halua netissä varausta tehdä voit myös varata vuokra-auton soittamalla. Vuokra-auton lentoasemalta voit noutaa heti sinne saavuttuasi ja vuokra-auton palauttaminen onnistuu samoin kuten sen noutaminen.

Kaupungin tarjoamat nähtävyydet

Jos pidät museoista, tarjoaa kansallinen museo vaihtuvine näyttelyineen sinulle runsain joukoin mielenkiintoista nähtävää. Museo sijaitsee kaupungin vanhassa linnassa, joka jo itsessään on hieno nähtävyys. Museota pääset kiertämään oppaan johdolla ja kuulet samalla tarinoita rakennuksesta ja sen näyttelystä. Upeat näkymät kaupungin yli tarjoaa puolestaan kattoterassi Luft Bar, jossa voit maisemien ihailun ohella nauttia maistuvan drinkin. Kattoterassi sijaitsee korkean rakennuksen kattotasanteella, josta aukeaa upeat näkymät moneen suuntaan. Etenkin auringonlaskun aikaan kannattaa piipahtaa myös Drava-joen varrella, joka tarjoaa rannoiltaan myös kauniit maisemat. Nähtävyydeltä nähtävyydelle kuljet helposti kun varaat vuokra-auton Mariborin lentoasemalta. Autonvuokraus Mariborin lentokentältä mahdollistaa myös itsenäisen nähtävyyksien kiertelyn, etkä ole sidottu aikatauluihin ja voit päättää itse milloin ja mihin haluat mennä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Maribor Lentoasema MBX Letaliska Cesta 10 2312 Orehova Vas 46.478089, 15.681866 +386-40135000

Sixt-toimipiste Maribor Lentoasema MBX

Letaliska Cesta 10
2312 Orehova Vas
 
Puhelinnro +386-40135000

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service