Autonvuokraus
Portoroz
Piilota
Slovenia // Portoroz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Portoroz

Sixt Autovuokraamo Portorozissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Monipuolisesta ja hyvin varustellusta autovalikoimasta löydät itsellesi sopivan vuokra-auton sekä lomaillessa että työmatkalla. Tarjoamme käyttöösi uusia ja taloudellisia eri kokoluokan henkilöautoja sekä tilavia maastureita ja minibusseja. Voit valita autovuokraamomme tarjoamista lisäpalveluista juuri sinua hyödyttävät palvelut. Tutustu vuokra-autoihimme ja edullisiin hintoihin verkkosivullamme ja valitse paras ajopeli itsellesi.

 
 • Portoroz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Secovlje 19
  6333 Secovlje

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Portoroz

  Sixt Autonvuokraus
  Obala 45
  6320 Portoroz

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Portoroz/Kempinski Palace

  Sixt Autonvuokraus
  Hotel lobby
  6320 Portoroz

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.09:00 - 12:00
  Juhlapyhä09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin asiantuntevaa autonvuokrausta Portorozissa

Koko autokalustomme ja kaikki palvelut autovuokraamossamme Portorozissa ovat käytettävissäsi, joten valinta on sinun. Jos tilantarpeesi on vähäinen, taloudellinen kaupunkiauto on näppärä vaihtoehto. Henkilömäärän tai tavaroiden lisääntyessä kuvaan astuvat isommat sedan- ja farmarimallit puhumattakaan minibusseista ja pakettiautoista. Premium-luokan tyylikkäät sedanit ja maasturit tuovat luksusta sekä ratin taakse että takapenkille. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Hyödylliset lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta entistäkin huolettomampaa. Vakuutuksen omavastuuosuutta voi säätää ja lisäturvaksi saa halutessaan lasi- ja rengasturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Lisäkuljettajamahdollisuuden lisäksi vuokra-autoon Portorozissa voi vuokrata edullisesti muun muassa GPS-navigaattorin, tavaratelineen tai erikokoisia lasten turvaistuimia.

Kiertele vuokra-autolla välimerellisissä maisemissa

Adrianmeren rannalla sijaitseva kylpyläkaupunki Portoroz on eräs Slovenian tärkeimmistä, ellei jopa tärkein matkailukaupunki. Asukkaita on vain muutama tuhat, mutta väkiluku moninkertaistuu turistisesonkien aikana. Mukavan ranta-ajelun voi tehdä vuokra-autolla Portorozista niemen nokkaan, sillä reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä on sympaattinen pikkukaupunki Piran. Sieltä löytyy myös Piran Aquarium, jossa pääsee tutustumaan meren eläviin silmästä silmään. Jos nautit komeista merimaisemista ja luonnossa samoilusta, suunnista vuokra-autolla Strunjanskin luonnonsuojelualueelle. Jyrkät rantakalliot, koskematon luonto ja perinteiset viljelyalueet luovat houkuttelevan miljöön retkeilyä ajatellen. Autonvuokraus Portorozissa on kätevä keino päästä tutustumaan Postojnan tippukiviluoliin. Jättiläismäinen, yli 20 kilometrin mittainen luolasto sijaitsee noin 70 kilometrin ajomatkan päässä sisämaassa. Jos aallot kutsuvat, aja Portorozin eteläpuolelle satamaan, josta voit tehdä veneilykierroksen merellä. Seudun yli 2000-vuotiseen historiaan on helppo tutustua vuokra-autolla lähiseudun museoissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service