Autonvuokraus
Rogaska Slatina/Delivery Serv.
Piilota
Slovenia // Rogaska Slatina // Rogaska Slatina/Delivery Serv.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rogaska Slatina/Delivery Serv.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina SI +386-40720092
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00
 
 

Rogaska Slatinassa matkaan Sixt Autovuokraamon kautta

Sixt Autovuokraamo Rogaska Slatina toivottaa sinut tervetulleeksi Itä-Slovenian upeisiin maisemiin! Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja nauti matkastasi Rogaska Slatinan kylpyläkaupunkiin täysin siemauksin. Vuokra-autolla Rogaska Slatinan hurmaavaan kaupunkiin, sen kuuluisaan kylpylätarjontaan ja ympäröivään upeaan luontoon tutustuminen on helppoa, kun voit suunnitella reittisi ja aikataulusi itse. Toimitamme vuokra-autosi valitsemaasi osoitteeseen ja noudamme sen sieltä vuokra-ajan päätyttyä. Voit siis saada vuokra-autosi esimerkiksi suoraan hotellillesi toimitettuna. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus verkkosivuillamme. Autonvuokraus Rogaska Slatinassa ei siis voisi olla helpompaa! Tarpeistasi riippuen voit vuokrata meiltä joko henkilöauton, farmarin, urheiluauton tai maasturin. Minkälaisen vuokra-auton valitsetkin, löydät sen meiltä aina edulliseen hintaan. Jos tarvitset apua autonvuokraukseen liittyen tai sinulla on kysymyksiä palveluistamme, osaava asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä!

Valitse sinulle sopiva vuokra-auto laajasta autovalikoimastamme

Autonvuokraus Rogaska Slatinassa on paras tapa nähdä kaupunkia ja sen lähialueita. Vuokra-autolla seudulla helppo liikkua nauttimaan kaupungin kylpylöistä, hyvinvointipalveluista ja muusta tarjonnasta. Meiltä löydät uudet ja laadukkaat vuokra-autot aina erinomaiseen hintaan. Autovaihtoehdoista ei Sixtillä ole pulaa, sillä valikoimastamme löytyvät sekä henkilöautot, farmarit, urheiluautot että maasturit laatumerkeiltä kuten Volkswagenilta, Opelilta ja Audilta. Varausta tehdessäsi voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman autokategorian, mutta emme valitettavasti voi luvata tietyn merkkistä tai mallista autoa. Valittuasi autokategorian, voit lisäksi valita erilaisista lisäpalveluista, joiden avulla teet autoilusta Sloveniassa entistä mukavampaa. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi suunnistamista helpottavat GPS-navigaattorit, erikokoiset lastenistuimet ja lisäkuljettajan valinta, jonka avulla ajovastuun voi jakaa kahden ihmisen kesken. Lisäksi voimme tarjota vuokra-autoosi esimerkiksi internet- ja bluetooth-palvelut. Ota siis suunnaksi Sixt Autovuokraamo Rogaska Slatina, kun etsit laadukasta vuokra-autoa Itä-Sloveniassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rogaska Slatina/Delivery Serv. MBXS01 Delivery and Collection 3250 Rogaska Slatina 46.225683, 15.639423 +386-40720092

Sixt-toimipiste Rogaska Slatina/Delivery Serv. MBXS01

Delivery and Collection
3250 Rogaska Slatina
 
Puhelinnro +386-40720092

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service