Autonvuokraus
Colombo Internat. Lentoasema
Piilota
Sri Lanka // Colombo // Colombo Internat. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Colombo Internat. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Canada Frienship Road
  11450 Katunayake LK +94-112870870
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CMB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Colombon kansainvälisellä lentoasemalla

Toivotamme sinut aurinkoisesti tervetulleeksi Sixt Autovuokraamo Colombon kansainvälisen lentoaseman toimipisteelle. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme ja edullisista hinnoistamme nauttivat niin työmatkalla, perhelomalla kuin vaikkapa häämatkalla Sri Lankaan matkustavat. Koe aikatauluttomuus, vapaus ja helppous ja varaa laadukas Sixtin vuokra-auto näppärästi joko verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme. Colombon kansainvälisen lentoaseman toimipisteen ajoneuvovalikoimamme kattavat taloudelliset sedanit, jotka ovat erinomaiset kaupunkiajeluun ja vaikkapa shoppailuun, mukavat minibussit isommille ryhmille, tilavat farmarit perheellisille ja luksushenkilöautot tyylikkäisiin liikeneuvotteluihin. Ajoneuvokategoriaa valitessasi voit samalla myös napata varaukseesi mukaan hyödylliset lisäpalvelut, kuten mm. lasten turvaistuimet perheen pienimmille, lisäturvat yllättävien tilanteiden varalle, ja vaikkapa oma kuljettaja, mikäli ajaminen aluksi vähän epäilyttää. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Colombon kansainvälisellä lentoasemalla

Colombon kansainvälinen lentoasema, lyhenne CMB, sijaitsee pienen ja eksoottisen Sri Lankan saaren lounaisosassa, noin 33 kilometriä Colombon kaupungista. Keskustaan ajaa siis noin 40 minuutissa, liikenteestä riippuen. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Bandaranaiken kansainvälinen lentoasema, ja pienehkössä terminaalissa on vaivatonta navigoida. Autonvuokrauspisteemme Colombon kansainvälisellä lentoasemalla on helppoa löytää lentoaseman pienen koon vuoksi, ja saavut toimipisteellemme, kun seuraat saapuvien terminaalin opasteita.

Koe vaivattomuus ja ajomukavuus valitsemalla Sixt Colombon kansainvälisen lentoaseman ensiluokkainen vuokra-auto

Mahtavana ostoskaupunkinakin tunnettu satamakaupunki Colombo on sekoitus siirtomaa-ajan arkkitehtuurin historiallista havinaa ja modernin suurkaupungin sykettä. Ostosreissut teet mukavan helposti Sixtin näppärän kokoisilla sedaneilla vaikkapa suuntaamalla ensin ylellisempien liikkeiden alueelle, Fortiin, finanssikeskuksen kupeeseen. Tai lähde tinkaamaan tavarataivaaseen, ja aja Pettahin alueelle, jonka basaaritunnelma imaisee mukaansa. Museokierroksella kannattaa pysähtyä ainakin kansallismuseossa, suuren valtion puiston lähellä. Gangaramayan buddhatemppeli on hyvä hiljentymiskohde keskustassa, ja suosittu turistikohde. Suositulle hiekkarannalle voi myös lähteä hiljentymään, ja silloin kannattaa Sixtin vuokra-auton nokka kääntää kohti etelää, noin 12 kilometrin päähän, Mount Laviniyan rannalle. Todelliset luontoseikkailijat voivat löytää luonnon ihmemaan, kun ajavat saaren kaakkoisosaan, Yalan kansallispuistoon. Matkaa kertyy suuntaansa noin 300 kilometriä, ja vähän alle 6 tuntia. Näkymä perillä on unohtumaton! Puistossa voi nähdä krokotiileja, elefantteja, apinoita ja jopa leopardeja. Vapaiden kilometrien ansiosta vain taivas on rajana, kun alla on laadukas Sixt Colombon kansainvälisen lentoaseman ajoneuvo.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Colombo Internat. Lentoasema CMB Canada Frienship Road 11450 Katunayake 7.170207, 79.882944 +94-112870870

Sixt-toimipiste Colombo Internat. Lentoasema CMB

Canada Frienship Road
11450 Katunayake
 
Puhelinnro +94-112870870

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

929,Chilaw-Colombo Road
. Katunayake
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service