Autonvuokraus
Helsinki Kalasatama
Piilota
Suomi // Helsinki // Helsinki Kalasatama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsinki Kalasatama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Työpajankatu 2
  00580 Helsinki FI +358-201122565
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: HELC03
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Kalasatamasta vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen

Sixt Autovuokraamo Helsingin Kalasatamassa tarjoaa vuokra-autopalveluja jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat kätevät pikkuautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheille, maasturit mökkitielle, minibussit suuremmille porukoille ja pakettiautot tavaran kuljetukseen. Lisäksi meillä on kattava valikoima premium-autoja, jotka soveltuvat vaativammallekin kuljettajalle tai vaikka edustusautoksi. Kaikki automme ovat uusimpia malleja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten Mercedes-Benz, Ford, Citroën ja BMW. Voit vuokrata meiltä myös GPS-navigaattorin, lastenistuimen, lemmikin valjaat ja muita lisäpalveluita matkantekoasi helpottamaan.

Helppoa autonvuokrausta Kalasatamasta

Sixt Kalasatama sijaitsee yhdessä Helsingin nopeimmin kehittyvistä kaupunginosista. Toimipisteemme on hyvin kulkuyhteyksien päässä keskustasta. Kalasataman metroasema sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ja bussilla numero 68 pääsee Rautatieasemalta Tynnyrintekijänkadun pysäkille, josta on vain minuutin kävely toimipisteeseen. Toimipiste sijaitsee trendikkään Teurastamon alueen kupeessa ja Teurastamon monipuolinen kulttuuri- ja ravintolatarjonta on vain kivenheiton päässä. Myös Tukkutorin palvelut kuten Heinon Pikatukku ja Chef Wotkins ovat aivan kulman takana. Toimipisteemme löydät Työpajankadulta ja sisäänkäynti on kahvila-konditoria Messin ja otto-automaatin vieressä.


Asiakkaiden arvostelut


Ota Helsingistä kaikki irti vuokra-autolla

Vuokra-auto on loistava tapa liikkua Helsingissä paikasta toiseen julkisen liikenteen aikatauluista stressaamatta. Oli autonvuokraustarpeesi sitten työmatka, lomamatka tai ostosreissu, on Sixtin vuokra-auto kätevä vaihtoehto liikkumiseen. Suosittuja matkakohteita Helsingin seudulla ovat esimerkiksi Porvoon vanhakaupunki, jonne matka taittuu vuokra-autolla alle tunnissa ja Nuuksion kansallispuisto, jossa pääset tutustumaan Suomen luontoon aivan kaupungin kupeessa. Shoppailijoita puoleensa vetävä Itiksen kauppakeskus on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kalasatamasta. Vuokra-autolla matka taittuu mukavasti myös muualle Suomeen. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat myös pidemmät reissut ja kattavat vahinkoturvat takaavat rennon matkan teon. Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut lämpimästä tervetulleeksi toimipisteeseemme Kalastamaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsinki Kalasatama HELC03 Työpajankatu 2 00580 Helsinki 60.189536, 24.972072 +358-201122565

Sixt-toimipiste Helsinki Kalasatama HELC03

Työpajankatu 2
00580 Helsinki
 
Puhelinnro +358-201122565

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

SIXT Kalastama sijaitsee Kalasataman kaupunginosassa, Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon kupeessa. Toimipisteemme on punatiilisen kaksikerroksisen rakennuksen toisessa kerroksessa.


Julkisella kulkuneuvolla:

SIXT Kalastama sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Helsingin rautatieasemalta, josta on metro- ja bussiyhteys Kalasatamaan. Jos saavut metrolla, jää pois Kalasataman asemalla. Bussi numero 59 vie sinut suoraan oimipisteen viereen, pysäkki on Tynnyrintekijänkatu. Pasilan asemalta toimipisteeseen pääsee myös bussilla numero 59. Mikäli saavut autolla, seuraa opasteita Kalasatamaan. Asiakkaat voivat pysäköidä auton Työpajankadun varteen.


SIXT-pysäköinti:

Pysäköithän vuokra-autosi Työpajankadun, tai muiden lähikatujen, varteen. Muistahan laittaa pysäköintikiekon.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi. Avaimet vuokra-autoon luovuttaa SIXT-työntekijä, joka on toimipisteellä sovittuna ajankohtana. Ilmoitathan mahdollisista noutoajan muutoksista etukäteen.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Pysäköi auto tällöin Työpajankadun tai muiden lähikatujen varteen. Vuokra-auton avaimet voit palauttaa toimipisteemme sisäänkäynniltä löytyvään SIXT-merkittyyn avainlaatikkoon.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service