Autonvuokraus
Helsinki-Vantaa Lentoasema
Piilota
Suomi // Helsinki // Helsinki-Vantaan Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsinki-Vantaan Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 2, Car Rental Center
  01510 Vantaa FI +358-201122515
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HEL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00
 
 24 h palautus

Aurinkoinen tervehdys Sixt Autovuokraamon toimipisteestä, Helsinki-Vantaan lentoasemalta!

Työskentelen täällä toimipistevastaavana, ja yhdessä tiimini kanssa haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme. Tarvitsetpa tilavaa farmaria suunnataksesi Lappiin hiihtomatkalle, minibussia jalkapallojoukkueen kuljettamiseen, tai tyylikästä edustusautoa liiketapaamiseen, asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan monipuolisesta vuokra-autojen valikoimasta juuri sinulle sopivan menopelin. Meillä sinusta huolehditaan myös auton palautusvaiheessa, jolloin voit tarkistaa vuokra-autosi yhdessä henkilökuntamme kanssa parkkihallissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään lisäkysymyksissä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tavataan lentokentällä!

Saapumisohjeet Sixtin Helsingin Lentoaseman toimipisteelle

Sixt Autonvuokraus - Helsinki Lentokenttä, Suomi

Tarvitsetko vuokra-auton? Sixt autonvuokraus Helsinki Lentoasema on valmiina palvelemaan sinua. Tarjoamme korkealaatuisen autovalikoiman, josta löytyy varmasti jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva ratkaisu. Tarjoamme esimerkiksi lapsiperheiden tarpeita erityisesti ajatellen tilavia ja mukavia farmareita, joihin sopii paljon matkatavaroita. Valikoima sisältää myös useita eri sedan-autoja luksusluokasta taloudellisempiin vaihtoehtoihin, joten olitpa sitten liikkeellä itseksesi tai matkailemassa ystävien kesken, meiltä löydät takuulla jotakin tarpeisiisi sopivaa. Voit lisäksi tehdä hyödyllisiä lisävalintoja, kun päätät vuokrata auton Helsinki-Vantaan lentoasemalla: vuokraukseen on mahdollista lisätä esim. navigointilaite oppaaksi tuntemattomille teille, lastenistuin ja polkupyöräteline. Tarjoamme erilaisia vakuutuksia, sisältäen vakuutusturvan alle 25-vuotiaille kuljettajille ja vahinkovakuutuksen. Valitse tarvitsemasi lisäpalvelut, niin tarkistamme saatavuuden. Helsingin lentokentän Sixt autovuokraamo palvelee myös aikaisin saapuvia, sillä tarjoamme aukioloaikojen ulkopuolella noutopalvelun pyydettäessä.

Autonvuokraus Helsinki-Vantaan lentokentällä

Helsinki-Vantaan lentokenttä, lyhennettynä HEL, sijaitsee Suomen metropolialueella Vantaalla, noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Halutessasi pääset julkisella liikenteellä toimipisteellemme noutamaan vuokra-auton bussilla tai junalla Kehärataa pitkin. Sixt autovuokraamo Helsinki Lentokenttä on helppo löytää, toimistomme sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välisellä yhdyskäytävällä. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!


Asiakkaiden arvostelut


Helsinki ulottuvillasi - Sixt autonvuokraus auttaa

Vuokra-autolla ajoaika Helsingin lentokentältä keskustaan on noin 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudun muihinkin kohteisiin pääsee autolla yleensä alle tunnissa. Helsingin seudun käyntikohteisiin ja nähtävyyksiin tutustuu edelleen helpoiten autolla. Helsinki näyttäytyy matkailijalle modernina ja nuorekkaana pienenä suurkaupunkina, joka tunnetaan mielenkiintoisista tapahtumista ja orastavasta katuelämästä, uraauurtavasta arkkitehtuurista ja muotoilusta, trendikkäästä ravintolakulttuurista ja aina lähellä olevasta merellisyydestä. Nauti hurmaavasta tunnelmasta Kauppatorin vilskeessä ja Esplanadin puistossa, kiipeä Olympiastadionin torniin, hurjastele Linnanmäen huvipuistossa tai rauhoitu jossakin kaupungin monista erilaisista kirkoista. Perheiden ykköskohteita Helsingin seudulla ovat mm. tiedekeskus Heureka ja uusi luontokeskus Haltia Nuuksion kansallispuiston yhteydessä Espoossa. Sopivan ajomatkan päässä sijaitsevia päiväkohteita ovat myös etelärannikon ihastuttavat puukaupungit kuten Porvoo, Loviisa ja Tammisaari. Niin paljon tekemistä, niin paljon nähtävää. Nauti vapaudesta, jonka Helsingin lentoaseman autovuokraamo sinulle tarjoaa. Sixt auttaa sinua saamaan enemmän irti ajastasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsinki-Vantaa Lentoasema HEL Terminal 2, Car Rental Center 01510 Vantaa 60.316908, 24.968221 +358-201122515

Sixt-toimipiste Helsinki-Vantaa Lentoasema HEL

Terminal 2, Car Rental Center
01510 Vantaa
 
Puhelinnro +358-201122515

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

SIXT-toimipiste sijaitsee terminaalin 2 saapuvien tasolla matkakeskuksessa. Toimipisteellemme löytää lentokentän autovuokraamo-opasteita seuraamalla.


Autolla:

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, 20km Helsingin keskustasta pohjoiseen, Kehä III ja Tuusulanväylän risteyksessä. Seuraa lentoaseman liikenneopasteita, tai aseta navigaattoriin "Parkkikuja" tai "Parkkitie" Vantaalla löytääksesi lentoasemalle.


Julkisella kulkuneuvolla:

Lentoasemalle menee lukuisia linja-autoja, sekä rautatielinjat I ja P.


SIXT-pysäköinti:

SIXT-parkkipaikat sijaitsevat lentokentän parkkihallissa P3B. Parkkipaikat on merkitty SIXT-kyltillä sekä parkkipaikan numerolla. Parkkihallin asiakaspalvelupisteemme palvelee yleisesti 8:30 - 16:30.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. Pysäköi auto P3B-parkkihallissa SIXT-merkityille parkkipaikoille. Palauta avaimet terminaalin 2 saapuvien tasolla matkakeskuksessa sijaitsevan SIXT-toimipisteen avainpalautuslokeroon.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Entrance from Parkkikuja 6
01530 Vantaa
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service