Auton vuokraus alueella Oulunsalo

 

Suosituin kohteessa Oulunsalo

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Oulu Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Oulunsalo

Oulunsalon autovuokraamostamme löydät tarpeitasi vastaavan vuokra-auton

Oulunsalon autovuokraamostamme löydät tarpeitasi vastaavan vuokra-auton

Sixt autovuokraamo Oulunsalo palvelee sinua Oulun lentoasemalla. Sieltä voi ottaa vuokra-auton alle heti koneesta päästyään. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja kaikkiin tarpeisiin. Meiltä saat aina uusinta mallia olevat tavalliset henkilöautot, perheille ja suuremmille seurueille sopivat farmarit ja nelivedolla varustetut katumaasturit. Jos taas tarvitset enemmän tilaa esimerkiksi urheiluvarusteiden tai muiden tilaa vievien tavaroiden kuljettamista varten, kannattaa silloin tutustua pakettiautovalikoimaamme.   Autonvuokraus Oulunsalossa on todella helppoa, sillä autovuokraamomme sijaitsee lentokentällä saapuvien terminaalin lähettyvillä. Meiltä saat kattavan autovalikoiman ja kilpailukykyiset hinnat, jotka takaavat sen, että voit vuokrata juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan auton. Kaikki automme ovat tietenkin uusinta uutta ja niistä löytyy muun muassa ilmastointi. Lisävarusteena autoon voi vuokrata vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme ja katso samalla kaikki ajankohtaiset tarjouksemme. Emme pysty lupaamaan tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Asiantunteva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Autonvuokraukseen liittyvät asiat voi hoitaa kätevästi joko nettisivuillamme tai vaihtoehtoisesti puhelimitse.
Lomailemassa tai työmatkalla Oulussa

Lomailemassa tai työmatkalla Oulussa

Oulu on Pohjois-Suomessa sijaitseva kaupunki, joka on samalla myös koko Pohjois-Skandinavian pääkaupunki. Oulun lentoasema, jossa myös toimipisteemme on, sijaitsee Oulunsalon kaupunginosassa. Autonvuokraus Oulunsalossa onnistuu siis kätevästi heti kaupunkiin saavuttaessa. Vuokra-autolla ehtii näkemään paljon enemmän kuin pelkästään keskustaa kävellen kiertelemällä. Oulun kaupunki on laaja ja myös sen lähiseuduilla on paljon nähtävää ja tekemistä tarjoavia kohteita. Tällaisia ovat esimerkiksi Hailuoto, Hirvisuon soidensuojelualue sekä hieman syrjemmässä sijaitsevat kauppakeskukset, kuten IdeaPark ja Kempeleessä sijaitseva Zeppelin. Jos on halukas vierailemaan Hailuodossa, silloin vuokra-auto on melkeinpä pakollinen. Autolautta kuljettaa matkustajat Hailuodon saaren eteläkärkeen, josta on kymmenien kilometrien matka saaren toiseen päähän. Juuri pohjoiskärkeen kannattaa tutustua, sillä sieltä löytyy upea majakka, jonka ympäristön ravintoloissa voi pistäytyä syömässä hyvää oululaista ruokaa. Sixtin autonvuokraamo Oulunsalossa palvelee sinua heti lomasi alussa, joten ota auto alle ja suuntaa kulkusi kiehtoviin paikkoihin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Oulunsalo

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Oulunsalo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oulunsalo sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Oulunsalo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Oulunsalo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Oulunsalo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 138 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Oulunsalo

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Oulunsalo?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Oulunsalo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Oulunsalo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Oulunsalo

Näytä lisää