Autonvuokraus
Rovaniemi
Piilota
Suomi // Rovaniemi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rovaniemi

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Rovaniemelle! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Rovaniemen autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.

 
 • Rovaniemi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rovaniemi Airport
  96101 Rovaniemi

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rovaniemi Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ratakatu 5
  96100 Rovaniemi

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rovaniemi/CityHotel

  Sixt Autonvuokraus
  Pekankatu 9
  96200 Rovaniemi

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rovaniemi/Wetteri Rovaniemi MB

  Sixt Autonvuokraus
  Ulakatu 11
  96300 Rovaniemi

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matkusta helposti Lapissa ja vuokraa auto Sixtiltä

Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Rovaniemellä ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Rovaniemi palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Rovaniemellä, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.

Koe enemmän matkallasi Sixtin vuokra-autolla

Rovaniemellä on paljon mielenkiintoista nähtävää niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Kaupunki ja sen ympäryskunnat tarjoavat monenlaisia elämyksiä ja nähtävyyksiä, kuten Joulupukin Pajakylä, Ranuan eläinpuisto, Arktikum -tiedekeskus ja Ounasvaaran Hiihtokeskus. Rovaniemen tärkeimmät kauppakeskukset ja hotellit sijaitsevat kätevästi kaupungin ytimessä ja niihin pääsee mukavasti Sixt Rovaniemen vuokra-autoilla. Kaupungista löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia ravintoloita. Rovaniemi on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä ja saat enemmän irti matkastasi.

Autonvuokraus Rovaniemellä on helppoa kun valitset Sixtin

Rovaniemellä liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Rovaniemeltä. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamananne ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Rovaniemi. Vuokra-autolla on helppo liikkua Rovaniemellä ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Rovaniemellä verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksenne on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellenne sopivan ratkaisun. Rovaniemellä liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Rovaniemellä ja koko Pohjois-Suomen alueella. Vuokra-autot Rovaniemeltä saat edullisesti Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service