Autonvuokraus
Rovaniemi Lentoasema
Piilota
Suomi // Rovaniemi // Rovaniemi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rovaniemi Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rovaniemi Airport
  96101 Rovaniemi FI +358-201122596
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RVN
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Rovaniemen lentokentällä

Kun matkustat Rovaniemen lentoaseman kautta, Sixt Autonvuokraus Rovaniemi Lentoasema auttaa sinua mielellään löytämään tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Meiltä vuokraat edullisesti laajasta valikoimasta taloudellisen henkilöauton, tilavan farmarin tai 4x4-maasturin, loistokkaan urheiluauton, upean avoauton tai pakettiauton isompia kuljetustarpeita varten. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että takaamme sinulle vain valitun autoluokan mukaisen ajoneuvon, mutta emme voi luvata tiettyä automallia. Lisää varaukseesi tarvittaessa esim. GPS-navigaattori ja lasten turvallisuudelle välttämättömät lastenistuimet. Auton nouto ja palautus onnistuu meillä 24 tuntia vuorokaudessa! Otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivujemme tai Sixt-mobiilisovelluksen kautta, niin räätälöimme sinulle sopivan ratkaisun. Sixt autovuokraamon tiimi Rovaniemen lentokentällä toivottaa sinut tervetulleeksi!

Rovaniemen lentoasema ja Sixt Autonvuokraus

Rovaniemen lentoasema, lyhennettynä RVN, sijaitsee Suomen Lapissa, vajaan 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, kaupungin koillispuolella. Ajoaika keskustan ja lentoaseman välillä on vain kymmenisen minuuttia. Lentoasemalle on hyvät liikenneyhteydet; Airportbus liikennöi Rovaniemen keskeisiin kohteisiin, ja keskustaan sekä Joulupukin Pajakylään ja Santaparkiin pääsee Pikakuljetus Rovaniemi Oy:n bussikuljetuksilla. Vuokra-autolla pääset kuitenkin kätevimmin perille minne sitten suuntaatkaan. Rovaniemen lentokentän Sixt-palvelupisteemme sijaitsee terminaalirakennuksen tulohallissa.


Asiakkaiden arvostelut Rovaniemen lentokentän Sixt Autovuokraamosta


Lapin ykköskohteet ja Joulupukin kotikaupunki ulottuvillasi Sixt vuokra-autolla

Rovaniemi sijaitsee pohjoisella napapiirillä, Kemijoen ja Ounasjoen yhtymäkohdassa. Ikivanha kauppapaikka Rovaniemi on portti koko Pohjois-Skandinaviaan sekä Lapin useisiin matkailukohteisiin, kuten Pyhä-Luosto, Salla ja Suomu. Rovaniemi on vahvasti myös taiteen ja tieteen kaupunki, ja täällä sijaitseva Lapin yliopisto onkin Euroopan johtavia arktisen alueen tutkimuskeskuksia. Matkailija tutustuu pohjoiseen ulottuvuuteen parhaiten Arktikum-keskuksessa 15 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Koko perheen ehdoton ykköskohde Rovaniemellä on ehkä kuitenkin Joulupukin oma Pajakylä, joka sijaitsee aivan lentoaseman lähellä Nelostien varrella napapiirillä. Ympäri vuoden avoinna olevassa Pajakylässä vierailee joka vuosi yli 300 000 joulupukin ystävää, ja tarjolla on runsaasti aktiviteettejä niin pienille kuin isommille. Rovaniemellä kannattaa myös ehdottomasti pysähtyä hetkeksi nautiskelemaan Lapin luonnon puhtaista antimista valmistetuista herkuista, joissa korostuvat poronliha, kala ja metsän marjat. Vuokra-autolla pääset helposti itsekin tutustumaan Suomen hillapitäjään Ranuaan ja kuuluisaan Ranuan eläinpuistoon vain 1 tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Lapin taika ja unohtumattomat elämykset odottavat, ja olit sitten liikkeellä työasioissa tai vapaa-ajalla, Sixt vuokra-autolla saat ajastasi enemmän irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rovaniemi Lentoasema RVN Rovaniemi Airport 96101 Rovaniemi 66.557930, 25.827760 +358-201122596

Sixt-toimipiste Rovaniemi Lentoasema RVN

Rovaniemi Airport
96101 Rovaniemi
 
Puhelinnro +358-201122596

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service