Autonvuokraus
Rovaniemi Rautatieasema
Piilota
Suomi // Rovaniemi // Rovaniemi Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rovaniemi Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ratakatu 5
  96100 Rovaniemi FI +358-201122596
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: RVNX01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Meet&Greet

Huomioittehan, että tämä on Meet&Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että toimipiste toimii pääasiassa ennakkoon tehtyjen varausten mukaan. Sixtin henkilökunta ottaa teihin yhteyttä ja tapaa teidät toimipisteellä sovittuna noutoajankohtana.

Sixt vuokra-autot Rovaniemen Rautatieasemalla

Tervetuloa Sixt Rovaniemi Rautatieasemalle! Rovaniemi sijaitsee Suomen Lapissa, napapiirillä. Rovaniemi on Lapin merkittävä kauppapaikka, ja Rovaniemen kautta matkustat helposti koko pohjoiseen Skandinaaviaan. Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Pohjois-Suomeen takaa Sinullekin joustavan autonvuokrauskokemuksen!

Toimipisteemme sijaitsee rautatieasemarakennuksessa, lipunmyyntitoimiston vieressä. Vuokra-autovalikoimastamme löydät henkilöautot, pakettiautot sekä minibussit. Autokalustomme koostuu mm. Mercedes Benz, Honda, Ford ja Citroën uusimmista malleista. Toimistomme on avoinna joka päivä rautatieaseman aukioloaikojen mukaan. Vuokra-auton varaat helposti varaussivustollamme, Sixt-mobiilisovelluksella tai soittamalla, vastaamme puheluihisi viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen tai tarvitset vuokra-autoa lyhyelle tai pitkälle ajalle, palvelemme Sinua kaupungin parhaiten!

Rovaniemi sijaitsee Pohjoisella napapiirillä ja on Lapin pääkaupunki. Täällä Joulupukki on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä! Rovaniemellä vuodenaikojen vaihtelut tulevat esille aivan erityisellä tavalla, ja näkemistä ja kokemista riittää aina. Rovaniemeltä löytyy Joulupukin pajakylän lisäksi esim. tiedekeskus Arktikum ja kulttuuritalo Korundi. Hyskypuistoissa ja porofarmeilla näet ihmisten elämää käsi kädessä eläinten kanssa. Eläimiä löytyy myös Ranuan eläinpuistossa, joka sijaitsee n. 80 kilometrin päässä. Rovaniemeltä Kemijärvelle on matkaa 87 kilometriä, Kittilään 152 km ja Sodankylään 130 km.

Asiakkaiden arvostelut


 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rovaniemi Rautatieasema RVNX01 Ratakatu 5 96100 Rovaniemi 66.498282, 25.705392 +358-201122596

Sixt-toimipiste Rovaniemi Rautatieasema RVNX01

Ratakatu 5
96100 Rovaniemi
 
Puhelinnro +358-201122596

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät SIXTin:

SIXT Rovaniemi Rautatieaseman toimipiste sijaitsee rautatieaseman rakennuksen sisällä. Käynti aseman pääaulassa sijaitsevaan toimistoon on lasiovesta. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta, ja kymmenen kilometrin päässä Rovaniemen lentokentältä.


Julkisella kulkuneuvolla:

Bussilinjat 8 ja 6 kulkevat rautatieaseman kautta.


SIXT-pysäköinti:

SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat rautatieaseman pääsisäänkäynnin edessä.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Varauksen tehtyäsi toimipiste on sinuun yhteydessä 48h sisällä. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella on aina mahdollista. SIXT-merkityt parkkipaikat sijaitsevat rautatieaseman pääsisäänkäynnin edessä. Palauta auton avaimet rautatieaseman sisällä sijaitsevan SIXT-toimiston ovessa olevaan avainpalautuslokeroon. Mikäli SIXT-merkityt parkkipaikat ovat täynnä, tai rautatieaseman ovet ovat lukossa kun olet palauttamassa autoa, soitathan toimipisteelle numeroon 0201122596.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service