Autonvuokraus
Tampere Keskusta
Piilota
Suomi // Tampere // Tampere Keskusta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tampere Keskusta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hatanpään Valtatie 24
  33100 Tampere FI +358-201122530
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TMPC01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Tervetuloa Tampereelle!

Sixt Autovuokraamon löydät Tampereen keskustassa Hatanpään valtatieltä, aivan linja-autoaseman tuntumasta. Rautatieasemalta meille matkaa on kilometri. Meiltä vuokraat autot monenlaiseen tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluu tunnettujen merkkien, kuten Mercedes-Benz, Ford ja Skoda uusimmat mallit monipuolisesti pienistä henkilöautoista aina pakettiautoihin ja minibusseihin. Toimipisteemme on Meet & Greet -piste, eli olemme paikalla sovittujen varausten mukaisesti. Muistathan siis laittaa varaukseen puhelinnumeron, josta tavoitamme sinut tarvittaessa. Sixt Tampere toivottaa sinut tervetulleeksi!

Autonvuokraus Tampere

Sixt Tampere -toimipiste sijaitsee linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella Hatanpäällä Tampereen keskustassa. Rautatieasemalta on matkaa vain noin kilometri, ja lukuisat kaupungin bussit kulkevat toimipisteen ohitse. Kulku toimistoon tapahtuu rakennuksen pääovesta, linja-autoaseman puolelta, ja löydät Sixtin heti ensimmäisestä kerroksesta.Auton nouto on mahdollista ympäri vuorokauden. Henkilökunta on paikan päällä luovuttamassa autoa. Vuokra-autojen pysäköintialue sijaitsee rakennuksen takana Jokikadun puolella, ja auton palautus onnistuu ympäri vuorokauden. Pysäköintialue on kameravalvottu. Valikoimaamme kuuluu monipuolisesti autoja tunnetuilta valmistajilta. Kalustoomme kuuluu autoja pienistä kaupunkiautoista edustusautoihin ja isoihin farmareihin sekä minibusseihin ja pakettiautoihin. Kaikki automme ovat luotettavia ja ilmastoituja. Meiltä onnistuu myös esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen vuokraaminen vaivattomasti. Autonvuorkaus onnistuu myös toimitettuna! Toimitamme auton veloituksetta hotellillesi toimistoaikana 9-17. Muina aikoina ja muihin paikkoihin toimituksesta saattaa tulla lisämaksu. Toimitus sovitaan aina erikseen toimipisteen kanssa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tampere Keskusta TMPC01 Hatanpään Valtatie 24 33100 Tampere 61.490930, 23.771944 +358-201122530

Sixt-toimipiste Tampere Keskusta TMPC01

Hatanpään Valtatie 24
33100 Tampere
 
Puhelinnro +358-201122530

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Tampereen keskustan Sixt-toimipiste sijaitsee Dynamo Business Park -toimistorakennuksessa, linja-autoaseman ja ostoskeskus Ratinan välittömässä läheisyydessä, ja noin kilometrin päässä rautatieasemasta. Toimistomme löytyy Dynamon pääaulasta, infotiskin vierestä.


Sixt-pysäköinti:

Sixt-merkityt parkkipaikat ovat Dynamon sisäpihalla Jokikadun varressa.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Ilmoitathan varauksessa tarkan noutoajan sekä yhteystietosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Sixt-merkityt parkkipaikat ovat Dynamon sisäpihalla Jokikadun varressa. Avaimet palautetaan parkkipaikkojen viereisellä seinustalla olevaan Sixtin tarroilla varustettuun postiluukkuun.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service