Auton vuokraus toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti

 

Suosituin kohteessa Tampere/Veho Lielahti

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tampere/Veho Lielahti

Osoite

Taninkatu 11, 33400 Tampere, Suomi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 17:30

Out of hours

Out of hours return
SIXT-pysäköintipaikat sijaitsevat Taninkadun puoleisella pihalla ajotien vasemmalla puolella. Avaintenpalautuslaatikko on pysäköintialueen vieressä.

Palvelumme toimipisteessä Tampere/Veho Lielahti

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Tampere/Veho Lielahteen

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Tampere/Veho Lielahteen

Kun suuntanasi on Tampere ja haluat aloittaa työ- tai lomamatkasi siellä joustavasti ja laadukkaasti, kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo Tampere/Veho Lielahden puoleen. Toimipisteemme löydät Tampereelta, Lielahden kaupunginosasta. Tampereen keskustasta matkaa on noin 7 kilometriä ja se taittuu kätevästi bussilla noin 20 minuutissa, bussipysäkit sijaitsevat toimipisteemme lähettyvillä. Saapuessasi löydät meidät Vehon päärakennuksesta. Tarjoamme vuokrattavaksi Sixt Tampere/Veho Lielahdesta monipuolisen valikoiman laadukkaita merkkiautoja aina kilpailukykyiseen hintaan ja koko autokalustomme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit ovat monen suosikki, sillä ne sopivat hyvin niin pienille kuin isommillekin seurueille. Tilavilla maastureilla taas taittuu pidemmätkin ajomatkat mukavasti. Mikäli haluat saapua työtapaamisiin tyylillä, kannattaa tutustua urheilu- ja avoautovalikoimaamme. Tavarankuljetusta varten meiltä löytyy laaja valikoima pakettiautoja. Älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos jokin askarruttaa mieltäsi koskien autonvuokrausta Tampere/Veho Lielahden toimipisteestämme.
Tampereen tiet kutsuvat Sixtin vuokra-autoilijaa

Tampereen tiet kutsuvat Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixt Autovuokraamo Tampere/Veho Lielahti tarjoaa autoilijoille laajan valikoiman uudehkoja, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, jotka ovat jo valmiiksi erittäin hyvin varusteltuja. Varaustasi voit muokata helposti kattavilla lisäpalveluillamme, jotka tekevät matkastasi entistä räätälöidymmän. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit ja niitä on kätevä käyttää hyödyksi, kun käytössäsi on myös GPS-navigaattori, joka vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän ajomukavuudesta. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka pääsette jakamaan ajokilometrejä yhdessä. Lapsiperheille oiva vaihtoehto on turvalliset lastenistuimet, jotta perheen pienimmätkin matkaavat laadukkaasti. Tutustu myös ihmeessä lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Ystävällisesti pyydämme myös huomioimaan, että voimme luvata vuokra-ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat vasta noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit rauhassa tehdä varauksesi vaikka saman tien. Maksaessasi varauksen vasta vuokra-autoa noudettaessa, voit tehdä mahdolliset muutokset ja peruutukset varaukseesi veloituksetta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tampere/Veho Lielahti?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 193 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-Benz E-Class Cabriolet Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS SUV 450 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-Benz S-Class Lang 4Matic Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Mercedes-EQ EQS 450+ Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Toyota Hilux Extra Cab 4WD Man./Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.
Mercedes-Benz Vito Tourer 4Matic Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tampere/Veho Lielahti

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tampere/Veho Lielahti?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tampere/Veho Lielahti

Näytä lisää