Autonvuokraus
St.Gallen/Altenrhein Lentoas.
Piilota
Sveitsi // Altenrhein // St.Gallen/Altenrhein Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus St.Gallen/Altenrhein Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein CH +41-848884444
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ACH
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:30
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Kätevin tapa aloittaa matkasi Altenrhein-St.Gallenin lentokentältä on hankkia vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Valikoimastamme löytyvät taloudelliset henkilöautot, suuremmallekin porukalle sopivat tilavat farmarit ja maasturit, pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Laaja valikoimamme lisäpalveluita ja lisävakuutuksia tuo matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Lisäpalveluistamme löydät myös esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Osaava henkilökuntaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut.

Autonvuokraus Altenrhein-St. Gallenin lentokentällä

Altenrhein-St. Gallenin lentokenttä, lyhennettynä ACH, sijaitsee Sveitsin koillisosassa lähellä Itävallan rajaa, Boden-järven (Lac de Constance) rannalla. Sixt Autovuokraamon löydät lentoaseman lähtöaulasta, check in -tiskiä vastapäätä. Saavuttuasi lentokentälle käänny matkatavara-aulan jälkeen oikealle ja löydät lähtöaulan noin 20 minuutin kävelymatkan päästä. Autonvuokraus on kätevin tapa jatkaa matkaa lentokentältä, ja vuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme. Vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Altenrhein-St. Galleniin vuokra-autolla

Altenrheinin kylä sijaitsee Koillis-Sveitsissä Alter Rhein-joen rannalla Itävallan rajalla. Kylä on osa Thalin kuntaa St. Gallenin kantonissa. Lentokentältä on helppo jatkaa matkaa vuokra-autolla esimerkiksi läheisiin Beuchenin, Heidenin ja Staadin kyliin tai Thalin ja St. Gallenin kaupunkiin. Alueella riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkalle. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja vieraile Altenrheinissä sijaitsevassa ilmailumuseossa, Fliegermuseumissa tai St. Gallenissa sijaitsevassa Unescon maailmanperintökohde The Abbey Libraryssä, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä St. Gallenista sijaitsevassta Heidenistä löydät Kirchtum Heidenin, jonka tornista on upeat näköalat järvelle ja Staadista, johon ajaa myös alle 20 minuutissa, löydät ainutlaatuisen Markethalle Altenrheinin, joka on suunniteltu epäsymmetriseksi. Kulkuyhteydet ovat Sveitsissä hyvät, ja St. Gallenista ajaakin myös vaikkapa päiväretkelle pääkaupunki Zürichiin alle 1,5 tunnissa. Aloita kauniiseen St. Gallenin alueeseen tutustuminen heti lentokentältä vuokraamalla Sixt vuokra-auto kätevästi ja edullisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:30
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste St.Gallen/Altenrhein Lentoas. ACH Flughafenstrasse 11 9423 Altenrhein 47.488777, 9.553777 +41-848884444

Sixt-toimipiste St.Gallen/Altenrhein Lentoas. ACH

Flughafenstrasse 11
9423 Altenrhein
 
Puhelinnro +41-848884444

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service