Autonvuokraus
Basel
Piilota
Sveitsi // Basel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Basel

Sixtin autovuokraamo Baselissa palvelee sinua juuri sen mukaan, mitä tulevalta matkaltasi haluat. Pienemmällä seurueella matkaaville meillä on tarjota avo- ja urheiluautoja. Perheet pitänevät farmari- ja henkilöautotarjonnastamme. Kuljetatko tavaraa paikasta toiseen? Kenties sinun suunnitelmiisi sopivat parhaiten vuokraamamme pakettiautot tai maasturit. Autonvuokraus Baselissa on joustavaa ja vaivatonta. Tutustu tarjontaamme netissä ja varaa juuri sinulle sopiva vuokra-ajoneuvo.

 
 • Basel Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Euroairport
  4030 Basel

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:30 - 22:00
  su.08:30 - 23:00
  Juhlapyhä08:30 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Basel Bad Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  ma. - pe.07:30 - 18:30
  la.07:30 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Baselissa tarjoaa myös lisävarusteet vuokra-autoosi

Basel on suurkaupunki, ja voit haluta vuokra-autoosi kaiken kattavan vakuutuksen kauttamme. GPS-navigaattori auttaa löytämään perille vilkkaassa liikenteessä. Meiltä saat myös lasten turvaistuimet ja luvan lisäkuljettajalle. Tutustu lisäpalveluihimme ja tarjoamiimme lisälaitteisiin nettisivuillamme. Autonvuokraus Baselissa tapahtuu helposti netin kautta. Voit hakea ja palauttaa vuokra-autosi sovittuna ajankohtana ympäri vuorokauden. Vaikka emme voi luvata sinulle tiettyä automallia tai merkkiä, voit valita vuokra-autosi kategorian laadukkaasta mallistostamme.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Baselissa

Basel on kansainvälinen ja vilkas kaupunki Sveitsin, Ranskan ja Saksan yhtymäkohdassa. Se on myös Sveitsin kolmanneksi suurin kaupunki Rein-joen varrella, ja turisteille onkin tarjolla eri mittaisia laivamatkoja jokea pitkin. Sijaintinsa vuoksi Basel on myös liikenteen solmukohta ja merkittävä kaupankäynnin keskus. Autonvuokraus Baselissa kannattaa, sillä kaupunki on täynnä nähtävää ja koettavaa. Baselin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa viehättävä vanhakaupunki, sen kiviset kävelykadut ja majesteettinen tuomiokirkko sekä lukuisat puistot ja museot, kuten taidemuseo, historiallinen museo ja luonnontieteellinen museo. Kaupungissa on myös eläinpuisto, Basel Zoo, jossa näet muun muassa norsuja ja leijonia. Kun sinulla on vuokra-auto Baselissa käytössäsi, voit vierailla jollakin alueen lukuisista viiniviljelmistä tai huipputason hiihtokeskuksista. Koska Basel on kolmen maan risteyskohdassa, vuokra-autolla teet helposti retkiä myös naapurimaihin. Vuokra-autosi ansiosta voit vierailla joustavasti haluamissasi kohteissa sinulle sopiviin aikoihin. Et ole riippuvainen joukkoliikenteestä, vaan voit tehdä omat aikataulut matkaasi varten. Kansainvälinen Basel odottaa sinua!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service