Autonvuokraus
Bern
Piilota
Sveitsi // Bern
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bern

Sixtin autovuokraamon laadukas palvelu ja uusi vuokra-auto luovat hyvät edellytykset onnistuneeseen oleskeluun ja liikkumiseen Bernissä. Autokalustomme käsittää monen eri kokoluokan autoja kompakteista pikkuautoista tunnettujen merkkien luksusmalleihin. Olipa tarpeesi millainen tahansa, tarkista edulliset hintamme verkkosivuiltamme. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä autovuokraamossamme Bernissä.

 
 • Bern Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport
  3123 Belp

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Bern Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Parkterasse 14
  3012 Bern

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot

 • Bern

  Sixt Autonvuokraus
  Seftigenstrasse 83
  3007 Bern

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.07:30 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Monipuolisesti palveleva autovuokraamomme Bernissä odottaa sinua

Valikoimassamme on autoja useasta kokoluokasta. Pienten taloudellisten henkilöautojen lisäksi valittavana on keskikokoisia perheautoja, premium-luokan ajopelejä ja isoja maastureita. Persoonallisempaa kyytiä haluava voi vuokrata itselleen urheiluauton tai avoauton. Jos kuljetustarve on hieman suurempi, tarkista edullinen pakettiautojen vuokraushinta. Halusitpa sitten pienen tai isomman auton, voit varaustilanteessa valita itsellesi tietyn autoluokan. Merkin tai automallin valitseminen ei ole mahdollista. Jokaiseen autoon on saatavilla myös edullisia lisäpalveluja. Saat otettua vakuutukseen lisäturvan ja lisäkuljettajan mahdollisuus on valittavissa. Lapsiperheiden autonvuokraus Bernissä on turvallista, sillä eri-ikäisille lapsille tarkoitetut turvakaukalot, lastenistuimet ja korokkeet löytyvät tarvittaessa.

Liiku kätevästi vuokra-autolla Bernissä

Lähes tuhat vuotta vanha Bern on Sveitsin pääkaupunki ja siellä asuu 130 000 asukasta. Kaupungin vanha keskusta on keskiaikaisen arkkitehtuurin helmiä ja kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Keskustassa on Sveitsin suurin kirkko, Berner Münsterin tuomiokirkko, joka on näyttävä ilmestys sekä päältä että ulkoa. Bernin halki virtaavan Aare-joen toisella puolella on museobongarin unelma-alue. Sieltä löytyvät muutaman korttelin alueelta muun muassa alppimuseo, historiallinen museo, luonnontieteellinen museo ja viestintämuseo. Aare-joen rannalla on myös jo 1857 perustettu karhuaitaus, Bärengraben, jossa voit katsella karhujen elämää. Yli 3000 eläimen eläintarha kiinnostaa sekä vanhoja että nuoria. Sixtin vuokra-autolla on helppo käydä Bernin eteläpuolella olevalla Gurten-vuorella, jonka päälle voi matkata maisemajunan kyydissä. Huipulta avautuva näköala palkitsee kävijänsä, joten autonvuokraus Bernissä tuo elämykset käden ulottuville. Golfin harrastajan kannattaa ajella reilut 15 kilometriä vuokra-autolla Bernistä pohjoiseen Moosseen golfkentälle. Futisfanin suosikkipaikka lienee Stade de Suisse -stadion, jossa paikallinen perinteikäs jalkapalloseura Young Boys pelaa kotipelinsä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service