Autonvuokraus
Bern Lentoasema
Piilota
Sveitsi // Bern // Bern Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bern Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport
  3123 Belp CH +41-313717100
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Bernin lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät takuulla mieleisen vuokra-auton. Meidän valikoimamme pitää sisällään tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, nelivetoautot, urheiluautot, avoautot ja pakettiautot. Tarvittaessa saat ostettua lisätarvikkeita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen, vuokra-autoosi. Mikäli aiot ajaa pidemmälle, tulevat rajoittamattomat kilometrit silloin tarpeeseen. Täysvakuutus taas turvaa kolarin tai muun vahingon sattuessa. Ylimääräisen vakuutuksen ottamista voidaan suositella erityisesti nuorille kuljettajille. Sixt tekee matkastasi miellyttävää jo heti ensimetreistä lähtien. Heti, kun koneesi laskeutuu Bernin lentoasemalle, BRN, suuntaa vain toimipisteellemme, jonka tunnistat helposti oranssista väristä. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Bernin lentoasemalta onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Bernin lentoasema sijaitsee Belpin alueella ja palvelee koko pääkaupunkiseutua. Kaupungin keskusta on vain lyhyen ajomatkan päässä. Vaikka kyseessä on Sveitsin pääkaupunki, lentoasema on kuitenkin kohtalaisen pieni. Se palvelee vain alle 200 000 matkustajaa vuosittain. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää saapuvien terminaalista poistuttaessa. Etukäteen vuokrattujen autojen kohdalla sinun tarvitsee vain noutaa avaimet. Loma onkin helpompaa, kun saat vuokra-autosi käyttöön heti lentoasemalla. Näin pääset hotellille ilman viivytyksiä. Jos sinulla tulee kysyttävää vuokraasi liittyen, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Vastaamme ympäri vuorokauden.

Koe pääkaupungin huumaa vuokra-autolla

Autonvuokraus Bernin lentoasemalta on kannattavaa, koska vuokra-autolla pääset helpommin jo esimerkiksi hotellille. Tämä maan pääkaupunki on erityisesti työmatkalaisten suosiossa, mutta saapuupa kaupunkiin runsaslukuinen joukko turistejakin joka vuosi. Liike-elämänsä lisäksi kaupunki on tunnettu muun muassa kulttuuristaan ja urheilusta. Kaupunginteatteri, taidemuseo ja Paul Klee -keskus tyydyttävät vaativimmankin turistin kulttuurinnälän. Urheilun ystävät siirtyvät hieman kauemmas kaupungin keskustasta seuraamaan jalkapalloa. Kotijoukkue SC pelaa kansallisessa sarjassa ja täyttää kotistadionin katsomot ottelu toisensa jälkeen. Ota siis vuokra-auto Barnin lentoasemalta ja lähde tutustumaan vaikka muihinkin kaupunkeihin. Sinun on myös helposti mahdollista tehdä päiväretki esimerkiksi Saksaan, joka on vain reilun tunnin ajomatkan päässä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bern Lentoasema BRN Airport 3123 Belp 46.913672, 7.500499 +41-313717100

Sixt-toimipiste Bern Lentoasema BRN

Airport
3123 Belp
 
Puhelinnro +41-313717100

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service