Autonvuokraus
Geneve (Genf) Lentoasema
Piilota
Sveitsi // Geneve // Geneve (Genf) Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Geneve (Genf) Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Desk Arrival Hall, C.P.781
  1215 Genève CH +41-848884444
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GVA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Geneven lentoasemalla tarjoaa vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Jos olet matkalla haastavampaan maastoon, voit vuokrata käyttöösi maasturin, jolla suoriudut haastavistakin paikoista. Mikäli sinulla on matkatavaroita runsaasti mukanasi, voi hyvä vaihtoehto olla tilava farmari, jonne mahtuu koko perheen matkatavarat ongelmitta. Henkilöauto on oiva valinta kaupunkiajoon kun tavaroita ei ole suuria määriä kuljetettavana. Näiden lisäksi voit vuokrata myös upeat avoautot ja urheiluautot kaupungin lentokentältä. Autonvuokraamo sijaitsee noin kilometrin päässä lentokentästä. Lisävarusteita vuokra-autoon on myös valittavissa. Voit hankkia vuokra-autoon esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimen. Tiettyä automallia emme voi sinulle luvata, mutta voit toki valita autoluokan, josta haluat vuokra-auton varata. Autonvuokraus Geneven lentokentältä on hyvä vaihtoehto kun haluat matkasi aikana nähdä ja kokea enemmän.

Autonvuokraus lentokentältä

Sveitsissä sijaitseva Geneven lentoasema GVA sijaitsee noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka taittuu ajaen noin 15 minuutissa. Kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsee toinen Sixtin autonvuokrauspiste, josta voit vuokra-auton varata käyttöösi. Helpoiten autonvuokraus Geneven lentoasemalta onnistuu kun varaat vuokra-auton käyttöösi jo ennen matkaa ja teet varauksen netissä. Voit varata vuokra-auton myös soittamalla autovuokraamoon. Autonvuokrauspisteelle löydät seuraamalla autovuokraamon opasteita. Vuokra-ajan päätyttyä voit palauttaa vuokra-auton paikkaan josta sen noudit.

Koe kaupungin monet nähtävyydet

Kun matkustat kaupunkiin, kannattaa sinun tutustua sen moniin upeisiin ja kuuluisiin nähtävyyksiin. Helpoiten kauniin kaupungin nähtävyyksiä kiertelet, kun hankit käyttöösi vuokra-auton Geneven lentoasemalta. Kaupungin ehdottomasti tunnetuimpiin maamerkkeihin lukeutuva Jet d'Eau suihkulähde on kohde, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Se on rakennettu vuonna 1891. Suihkulähde sai nykyiset uljaat mittasuhteensa vuonna 1951, josta lähtien se on suihkuttanut vettä ilmaan, huimaa 200 kilometrin tuntivauhtia. Paras aika ihastella näyttävää suihkulähdettä on pimenevä ilta, jolloin sen kahdeksan projektoria valaisevat suihkulähteen upeasti. Nähtävää riittää myös Cathédrale St-Pierren katedraalissa, joka on kuuluisin kaupungin monista kirkoista. Kirkon rakentaminen aloitettiin jo 1100- luvulla. Myös risteily järvellä on hieno kokemus, joka kannattaa ehdottomasti matkan aikana toteuttaa. Autonvuokraus Geneven lentokentältä mahdollistaa sen, että ehdit kierrellä nähtävyyksiä enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Geneve (Genf) Lentoasema GVA Desk Arrival Hall, C.P.781 1215 Genève 46.231470, 6.109790 +41-848884444

Sixt-toimipiste Geneve (Genf) Lentoasema GVA

Desk Arrival Hall, C.P.781
1215 Genève
 
Puhelinnro +41-848884444

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Route de Pre-Bois 29 (P51)
1215 Geneve (Meyrin)
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service