Autonvuokraus
Geneve Lentoasema french sect.
Piilota
Ranska // Geneve // Geneve Lentoasema french sect.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Geneve Lentoasema french sect.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire FR +41-227178438
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GVAT02
Aukioloajat
ma. - to.09:00 - 17:00
pe.09:00 - 22:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Geneven lentokentän Ranskan sektorilla tarjoaa sinulle monenlaisia vuokra-autoja kaikenlaisten lomiesi ja työmatkojesi tarpeisiin. Voit vuokrata alppimatkallesi valikoimistamme farmarin nelivedolla tai maastoauton, sillä vuoristoteillä talvisaikaan lumiketjut tai neliveto ovat pakollisia. Kiireisellä työmatkalla nopein tapa liikkua on autonvuokraus lentokentältä, miksi et ottaisi allesi sporttista urheiluautoa tai Keski-Euroopan helteisiin soveltuvaa avoautoa? Mikäli kesäreissu innostaa, voit valita menopeliksesi vaikkapa ketterän kaupunkiin soveltuvan vuokra-auton, jolle löydät sopivan parkkiruudun aina kaupungin sykkeestäkin. Takaamme sinulle aina siistin ja toimivan auton valitsemastasi vuokra-autokategoriasta. Yhtä suuri kuin on vuokra-autojemme valikoima autovuokraamossamme Geneven lentokentän Ranskan sektorilla, on myös valittavissa olevien lisäpalvelujemme laajuus. Jotta matkantekosi vuokra-autolla olisi mahdollisimman turvallista ja huoletonta tarjoamme sinulle lisäpalveluina GPS-navigaattorin, lastenistuimen ja kattavan lisäturvan kolarin tai muun onnettomuuden varalle. Autonvuokrauksen toimipisteemme Geneven lentokentän Ranskan sektorilla sinulla on myös mahdollisuus valita vuokra-autollesi vapaat ajokilometrit. Tiesithän, että halutessasi voit lisäpalveluna palauttaa vuokra-autosi myös johonkin toiseen Sixt Autovuokraamoon. Yksinkertaisinta sinulle on varata vuokra-autosi Internetin kautta ja auton palautus onnistuu vaivattomasti jopa vuorokauden ympäri. Autovuokraamomme ystävälliseltä henkilökunnalta saat selkeät ohjeet, miten ja mihin voit vuokra-autosi palauttaa ja jopa kartan lähistön huoltoasemista lopputankkausta varten.

Autovuokraamomme palveluksessasi kolmen maan rajalla

Geneven Cointrinin kansainvälinen lentokenttä (GVA) on Euroopan lentoliikenteen solmukohta Siitä huolimatta, että se ei kuulu Euroopan Unioniin, sinulla on kuitenkin kulku pääterminaalista Ranskan sektorille, jossa vuokraamomme sijaitsee. Mikäli siis reittisi suuntautuu Ranskaan, sinun ei tarvitse kulkea tullin läpi. Löydät autonvuokrauksemme Geneven lentokentän Ranskan sektorin tuloaulasta, ensimmäisestä kerroksesta, seuraamalla Ranskan sektorin kylttejä.

Vapautta vuokra-autolla

Vuokra-auton helppous on mittaamaton Keski-Euroopan sydämessä, sillä saavutat lumihuippuiset Alpit, niin Sveitsissä, Ranskassa kuin Italiassakin. Vuokra-auto mahdollistaa fonduén nautiskelun Genevenjärven rannalla siinä missä vilvoittavan pulahduksen Välimereenkin. Vuokra-autossa kulkee helposti mukana koko kesäloman matkatavarat. Mikä olisikaan yksinkertaisempaa kiireiselle työmatkailijalle, kuin joustavasti etukäteen varattu vuokra-auto, jolla voi turvallisesti ajaa syrjäisempäänkin palaveriin. Älä epäröi kääntyä puoleemme ja kysyä lisää - tehdään yhdessä matkustamisesta nautinto!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.09:00 - 17:00
pe.09:00 - 22:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Geneve Lentoasema french sect. GVAT02 AP de Genève Cointrin Sect(F) 01210 Ferney-Voltaire 46.232520, 6.110310 +41-227178438

Sixt-toimipiste Geneve Lentoasema french sect. GVAT02

AP de Genève Cointrin Sect(F)
01210 Ferney-Voltaire
 
Puhelinnro +41-227178438

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Route Douaniere
01210 Ferney-Voltaire
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service