Autonvuokraus
Zürich
Piilota
Sveitsi // Zürich
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zürich

Jos haluat laadukasta palvelua ja monipuolisen autovalikoiman, suuntaa Sixtin autovuokraamoon Zürichissä. Vuokraatpa auton sitten työ- tai huvikäyttöön, vaihtoehtoja löytyy näppärän pienistä kaupunkiautoista aina premium-luokan sedaneihin ja maastureihin saakka. Tarjoamme myös monia hyödyllisiä lisäpalveluja vuokrauksen yhteydessä. Tutustu tarkemmin tyylikkääseen valikoimaamme toimipisteemme sivulla ja valitse itsellesi sopiva autoluokka.

 
 • Zürich Lentoasema (Kloten)

  Sixt Autonvuokraus
  Parking 3
  8060 Zürich

  ma. - su.06:00 - 23:30
  Juhlapyhä06:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Dietikon

  Sixt Autonvuokraus
  Moosmattstrasse 4
  8953 Dietikon, Zürich

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.07:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Zürich

  Sixt Autonvuokraus
  Pfingstweidstr. 3
  8005 Zürich

  ma. - to.07:00 - 18:00
  pe.07:00 - 19:00
  la.07:00 - 13:00
  su.10:00 - 13:00
  Juhlapyhä10:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Zürichissä palvelee monipuolisesti

Olipa tarpeesi autonvuokraukseen Zürichissä millainen tahansa, voit valita meiltä juuri sinulle sopivimman ratkaisun. Seurueen koosta riippuen tarjolla on pieniä taloudellisia kaupunkiautoja, hieman suurempia perheautoja ja matkustajamäärän kasvaessa tilavia farmareja ja minibusseja. Premium-luokan ystäville valikoimassa on tunnettujen merkkien sedaneita, maastureita ja urheiluautoja. Varatessasi auton voit valita tietyn autoluokan auton itsellesi. Tiettyä automerkkiä tai -mallia emme pysty takaamaan. Vuokra-autoissamme on monipuolinen perusvarustelutaso. Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa lapsiperheille erikokoisia lasten turvaistuimia edullisesti. Myös auton vuokraushintaan kuuluvaa vakuutusta voit laajentaa hankkimalla haluamasi lisäturvat. Tarvittaessa voit valita lisäkuljettajan mukaan.

Ilo irti maisemista vuokra-autolla Zürichiä kierrellen

Zürich on Sveitsin suurin kaupunki ja se sijaitsee Pohjois-Sveitsissä Zürich-järven rannalla. Asukkaita itse kaupungissa on vajaat 400 000, mutta Suur-Zürichin alueella asuu noin 1,1 miljoonaa ihmistä. Sveitsi on kuuluisa pankeistaan ja Zürich mainitaankin usein maailman pankkikeskuksena. Alue on järvi- ja vuoristomaisemineen elämyksellinen ja parhaiten tästä nautit kiertelemällä itse. Zürichissä autonvuokraus todella kannattaa. Hyvän yleisnäkymän Zürichistä saa kiipeämällä Grossmünsterin katedraalin torniin, josta avautuu näköala kaupungin yli. Toinen tutustumisen arvoinen kirkko on Fraumünsterin vanha goottilainen kirkko, jonka alkuperäinen osa on 800-luvulta. Kasvitieteellisestä puutarhasta voit bongata noin 10 000 erilaista kasvi- tai puulajia. Jalkapallofanit voivat ajella järven länsirannalle, josta löytyy maailman suurin jalkapallomuseo. Autonvuokraus Zürichissä on lapsiperheelle kätevä ratkaisu, sillä kaupungin eläintarhaan on helppo mennä autolla. Tarhan asukkeihin ihastuvat kaikki vauvasta vaariin. Vuokra-autolla on näppärä käydä ihailemassa myös Euroopan suurinta vesiputousta Rheinfallia, joka on noin 50 kilometrin päässä Zürichistä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service