Autonvuokraus
Hat Yai
Piilota
Thaimaa // Hat Yai
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hat Yai

Sixtin Autovuokraamo Hat Yaissa toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Uudet, keskimäärin kolmen kuukauden ikäiset vuokra-autot ovat saatavilla lisäpalvelujen kera viikon jokaisena päivänä. Autokalustostamme löytyy erikokoisia henkilöautoja ja maastureita sekä työ- että lomamatkalaisen käyttöön. Voit tutustua verkkosivullamme autovalikoimaan, edullisiin hintoihin ja monipuoliseen palveluumme.

 
 • Hat Yai Lentoasema
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Hat Yai Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  ma. - su.07:00 - 20:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Autovuokraamo Hat Yaissa palvelee asiantuntevasti

Laadukas palvelu, hyvinvarustellut vuokra-autot ja hyödylliset lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta Hat Yaissa onnistuneen asiakkaan näkökulmasta. Voit valita itse, minkä kokoisella vuokra-autolla ajelet. Jos tilantarve ei ole iso, kompakti kaupunkiauto on järkevä valinta. Perheluokan sedanissa on tilaa matkustajille reilummin ja farmarimalliin sopivat myös suuremmat matkalaukut. Maasturit tarjoavat väljyyttä ja mukavuutta matkantekoon. Varauksen yhteydessä voit valita autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä. Autovuokraamomme tarjoamat lisäpalvelut tekevät autonvuokrauksesta Hat Yaissa vieläkin huolettomamman. Saatavilla on GPS-navigaattori ja lapsiperheet voivat vuokrata edullisesti vauvan vahvistetun turvakaukalon. Vakuutuksen kolariturvan omavastuuosuutta voi säätää haluamalleen tasolle ja myös vapaaehtoinen henkilövakuutus on mahdollista ottaa.

Kierrä vuokra-autolla Hat Yain parhaimmat paikat

Thaimaan eteläkärjessä sijaitseva Hat Yai on noin 160 000 asukkaan kaupunki ja suuralueen kanssa asukkaita on 800 000. Kaupungilla on jo historiallisesti kauppakaupungin maine ja nykyään siellä on useita kansainvälisten ketjujen miehittämiä kauppakeskuksia. Shoppailijan on kätevä kierrellä vuokra-autolla mieleisensä ostosparatiisit. Monien museoiden tarjonnasta voi poimia kaupungin luoteisosassa olevan 3D-museon, joka tarjoaa kävijälle tavallista visuaalisemman kokemuksen. Vesileikkien ystävien suosikkikohde on pohjoiseen lähtevän moottoritien alkupäässä oleva Pirates Park -vesipuisto, joka on suunniteltu kaiken ikäisille polskijoille. Leppoisan päiväretken voi tehdä vajaan tunnin ajomatkan päähän, sillä itäisen merenrannan tuntumassa on Songkhlan eläintarha. Alueella on kaikenkarvaisten eläinten lisäksi lasten leikkipuisto ja vesileikkialue. Hat Yain puisto kannattaa sisällyttää ajoreitin varrelle. Siellä voit puistokävelyn ohessa ihailla jättimäistä Buddhan patsasta, käydä buddhalaisessa temppelissä ja vaikka ruokailla puutarha-alueen keskellä olevassa ravintolassa. Myös paikallinen kelluva tori on näkemisen arvoinen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service