Autonvuokraus
Khon Kaen
Piilota
Thaimaa // Khon Kaen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Khon Kaen

Uudet hyvinvarustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixtin Autovuokraamossa Khon Kaenissa. Vaihtoehtoja on tarjolla moneen lähtöön, sillä autokalustosta löytyy niin pieniä kaupunkiautoja, keskikokoisia perheautoja kuin suuria maastureitakin. Jotta autonvuokrauksesi Khon Kaenissa sujuu mahdollisimman jouhevasti, tarjoamme monia lisäpalveluja käyttöösi. Tutustu lisää sekä autovalikoimaan että palveluihin verkkosivullamme ja valitse sopiva vuokra-auto itsellesi.

 
 • Khon Kaen Lentoasema
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Khon Kaen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Autovuokraamo Khon Kaenissa palvelee joka päivä

Olitpa työ- tai loma-asioissa liikkeellä, saat vuokra-auton Khon Kaenissa käyttöösi juuri sinä päivänä, kun haluat. Yksin matkustavalle pieni viistoperämalli on erinomainen valinta ja varsinkin kaupunkiliikenteessä sen näppäryys on vertaansa vailla. Jos matkustajia tai matkatavaroita on enemmän, paikallaan on vuokrata suurempi sedan- tai farmarimalli. Autovuokraamomme maasturit tarjoavat sekä tilaa että jämäkkyyttä tien päällä. Voit valita varauksen yhteydessä tarpeesi mukaisen autokategorian, mutta tarkempaa merkki- tai mallivarausta emme voi luvata. Jotta autonvuokraus Khon Kaenissa olisi asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman onnistunut, tarjoamme monia edullisia lisäpalveluja varauksen yhteydessä. Vakuutukseen voi ottaa lisäturvaksi vapaaehtoisen henkilövakuutuksen ja kolariturvan omavastuuosuutta voi säätää. Vuokra-autoon Khon Kaenissa on saatavilla myös GPS-navigaattori ja vauvan turvakaukalo.

Kierrä parhaat nähtävyydet helposti vuokra-autolla

Thaimaan koillisosissa sijaisevassa Khon Kaenissa on reilut satatuhatta asukasta. Kaupunki kuuluu trooppiseen vyöhykkeeseen ja vuoden keskilämpötila onkin 26-27 asteen kieppeillä. Kaupunkia halkovan päätien läheisyydessä on kansallismuseo, jossa esitellään seudun pitkää historiaa muun muassa arkeologisten löydösten ja taiteen keinoin. Lähiseudulla on monia näyttäviä buddhalaisia temppeleitä, joissa on kätevä vierailla vuokra-autolla. Temppelit ovat näkemisen arvoisia sekä sisältä että päältä ja usein myös lähiympäristön laittamiseen on panostettu. Bueng Thung Sang -järven rantamilla saa virkistystä monin tavoin, sillä siellä ovat sekä terveys- että kukkapuutarha. Alueella on myös iso lasten leikkikenttä. Päivän saa kulumaan rennosti ajamalla suureen Dino-vesipuistoon, joka löytyy kaupungin eteläosasta. Samalla reissulla voi tehdä ostoksia viereisessä jättikauppakeskuksessa. Vajaan tunnin ajomatkan päässä Ubolratana-järven rannalla on valtava Buddha-patsas.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service