Autonvuokraus
Phuket
Piilota
Thaimaa // Phuket
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Phuket

Autovuokraamomme Phuketissa palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä Sixtillä on jo yli sadan vuoden kokemus 105 eri maassa, ja autokalustomme on aina laadukasta ja uutta. Phuketin saarella tarjoamme käyttöösi kätevät citymaasturit ja edulliset sedanit. Tutustu valikoimaamme netissä ja tee varauksesi etukäteen. Näin varmistat, että saat ajoneuvon käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja palautat sen joustavana ajankohtana.

 
 • Phuket Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Phuket/InterContinental Resort

  Sixt Autonvuokraus
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Phuketissa helpottaa matkaasi

Liikenne Thaimaassa on vasemmanpuolista. Vakuutuksen ottaminen kauttamme kannattaa, sillä ajaminen voi tuntua suomalaiseen verrattuna nopeatahtiselta. Meiltä saat halutessasi myös GPS-navigaattorin, jolloin voit poiketa tunnetuimmista turistikohteista myös rauhallisemmille reiteille. Perheet saavat kauttamme lasten turvaistuimet. Muistathan, että sen sijaan että valitsisit tietyn automallin tai -merkin, voit valita vuokra-autosi kategorian. Autonvuokraus Thaimaassa on joustavaa ja helppoa. Tervetuloa asiakkaaksemme jo tänään!

Vuokra-autolla näet enemmän Phuketissa

Vuokra-auto Phuketissa on järkevä tapa liikkua, sillä kun sinulla on ajoneuvo käytettävissäsi, vierailet juuri haluamissasi kohteissa oman aikataulusi mukaan. Tämä monen matkaajan suosikkikohde on tunnettu erityisesti hyvistä rannoistaan. Suosituimpia niistä ovat Patong, Karon ja Kata, joissa voit uimisen ja auringonoton lisäksi harrastaa myös monenlaisia vesiurheilulajeja. Vuokra-autollasi etsit halutessasi helposti myös rauhallisemman rannan. Patongin eteläpäästä lähtee pikkutie, joka johtaa kahdelle pikkurannalle, Tri Trangille ja Paradise Beachille. Myös Patongin pohjoispuolelta löytyy lisää autioita, pieniä rantoja. Saaren pääkaupungissa etenkin vanhakaupunki on eksoottinen päiväretkikohde temppeleineen, ruokapaikkoineen ja ostosmahdollisuuksineen. Autonvuokraus Phuketissa mahdollistaa vierailut myös turistialueiden ulkopuolelle. Voit tutustua retkilläsi esimerkiksi kumipuuviljelmiin tai paikalliskulttuuriin. Norsujen kuntoutuskeskuksissa hoidetaan kaltoinkohdeltuja elefantteja. Upeimmat näköalapaikat löydät päätieltä Kata Beachin jälkeen tai saaren eteläisimmästä niemenkärjestä. Saaren itäpuolelta löydät Wat Chaiyataramin, Phuketin suurimman budhhalaistemppelin. Temppelissä säilytetään pyhäinjäännöstä, jonka sanotaan olevan osa Buddhan ruumista. Saarelta löytyy jokaiselle jotain: taidegallerioita, kulttuurishowta, vesipuistoja ja paljon muuta. Autovuokraamomme auttaa sinua tekemään Phuketin matkastasi joustavan, tervetuloa aurinkoiselle paratiisisaarelle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service