Autonvuokraus
Udon Thani
Piilota
Thaimaa // Udon Thani
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Udon Thani

Autovuokraamomme Udon Thanin kaupungissa auttaa sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Kun varaat vuokra-autosi Sixtin kautta, saat aina käyttöösi mallistojensa uusimmat ja laadukkaat ajoneuvot. Tässä kohteessa tarjoamme käyttöösi edulliset ja kätevät sedanit sekä valikoiman erilaisia lisäpalveluita. Kun teet varauksesi etukäteen kotisivuillamme varmistat, että saat vuokra-auton käyttöösi heti saavuttuasi. Tervetuloa asiakkaaksemme, autonvuokraus Udon Thanissa on helppoa ja mahdollistaa liikkumistasi paikasta toiseen matkasi aikana oman aikataulusi mukaan.

 
 • Udon Thani Lentoasema
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Udon Thani Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Muistathan vasemmanpuolisen liikenteen

Autovuokraamomme Udon Thanissa tarjoaa käyttöösi paitsi laadukkaat ajoneuvot, myös lisälaitteet ja -palvelut. Voit valita sivustoltamme haluamasi ajoneuvokategorian sen sijaan, että valitsisit tietyn automerkin tai -mallin. Jos matkustat Thaimaahan lasten kanssa, voit varata kauttamme turvaistuimet. Koska liikenne on vasemmanpuolista ja suomalaiseen ajokulttuuriin verrattuna nopeatempoista, liikennevakuutuksen ottaminen Sixtiltä kannattaa. Jos haluat tutustua saareen laajemmaltikin, on GPS-navigaattorin vuokraaminen järkevää. Tervetuloa asiakkaaksemme. Meillä on jo yli sadan vuoden kokemus autonvuokrausalalla. Avullamme teet matkastasi sujuvan ja näet enemmän!

Vuokra-autolla näet haluamasi kohteet

Vuokra-auto Udon Thanissa on hyvä väline nähdä tätä kiinalaisten perustamaa ja nykyään yhtä Thaimaan suurimmista kaupungeista. Kohde on maan kaupankäynnin keskus ja portti Laosiin, Pohjois-Vietnamiin ja Etelä-Kiinaan. Kaupunki on hyvin kansainvälinen ja siellä asuukin enemmän maahanmuuttajia kuin missään muussa maan kaupungissa. Tällä paikkakunnalla kannattaa käyttää aikaa ostoksilla käymiseen, sillä täältä löydät lukemattomia suuria ostoskeskuksia, kuten UD Town, Tesco Lotus ja Big C. Alueen mielenkiintoisimmat vierailukohteet löydät kaupungin ulkopuolelta, ja autonvuokraus Udon Thanissa onkin ehdottomasti paras tapa tutustua maakuntaan. Kaupungin luoteispuolella on Udon Sunshine Orchid Farm, joka on luonnonystävien suosikkikohde. Siellä voit nähdä, miten kukat todella tanssivat musiikin tahdissa! Thai-Chinese Cultural Center tarjoaa näköalan kiinalaisyhteisöjen kulttuuriin. Vierailu kannattaa ajoittaa maanantai- tai tiistaipäiville, jolloin kiinalaisorkesteri musisoi livenä. Non Prajakin puisto tekojärven ympärillä, kuten myös kaupungin lukemattomat temppelit, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service