Autonvuokraus
Ostrava
Piilota
Tsekki // Ostrava
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ostrava

Sixt Autovuokraamoista Ostravassa voit hankkia käyttöösi juuri omiin matkasuunnitelmiisi parhaiten soveltuvan vuokra-auton monipuolisesta valikoimastamme. Autonvuokraus Ostravassa on meiltä mahdollista sinulle myös vaikka et olisi vielä ehtinyt täyttää 25-vuotta, vain pientä lisämaksua vastaan. Kaupungissa toimivat toimipisteemme tarjoavat sinulle erilaisia vuokra-autoja, kuten aina kaupungissa ajaessa helppoja ja taloudellisia henkilöautoja sekä farmareita, mutta myös esimerkiksi maastoon suuntaamista suunnittelevalle soveltuvia maastureita ja suurempien tavaramäärien kuljettamisessa käteviä pakettiautoja. Muista kuitenkin aina tarkastaa eri toimipisteidemme tarjolla oleva autokalusto etukäteen, sillä se voi vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä.

 
 • Ostrava Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  ma. - pe.08:00 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Ostrava-Svinov Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Ostravassa

Kun päätät vuokrata auton meiltä käyttöösi, voit vuokrauksen yhteydessä valita itsellesi myös joitakin erilaisista lisäpalveluistamme, jotka on tarkoitettu helpottamaan matkantekoasi entisestään. Tarjoamme esimerkiksi monipuolisen valikoiman erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia eri-ikäisille ja painoisille lapsille. Lisäksi valikoimastamme löytyvät esimerkiksi talviajossa käytännölliset lumiketjut, joiden hankkimista kannattaakin harkita talvella matkatessa. Näiden lisäksi voit myös hankkia meiltä esimerkiksi navigaattorin, diesel-moottorin tai vaikkapa mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Huomaathan, että takaamme asiakkaillemme aina heidän valitsemaansa autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Autonvuokraus Ostravassa kannattaa

Tsekki on parantanut mainettaan matkailukohteena ja maan mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu sen kolmanneksi suurin kaupunki Ostrava. Vaikka kaupunki on ensisijassa tunnettu tehtaistaan ja hiilikaivoksestaan se on kuitenkin mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde. Vuokra-autolla Ostravassa kannattaa suunnata esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiinkin kuuluvalle Vítkovicen vanhalle kaivosalueelle, missä aiemmin toimivat 1800-luvun alkupuolella niin hiilikaivos kuin myös rauta- ja terästehtaat. Samaan teemaan liittyen autolla voi ajaa helposti myös Landek Parkiin, kaupungin tunnettuun kaivosmuseoon, joka sijaitsee eräässä kaupungin ensimmäisistä kaivoksista Landekin luonnonsuojelualueella. Alueelta löytyy museon ohella myös paljon erilaisia aktiviteetteja. Ehdottomasti kaupungissa kannattaa vierailla myös 1200-luvulta peräisin olevassa Slezská Ostravan linnassa, josta löytyvät niin akvaario kuin linnan kellariin pystytetty noita- ja kidutusnäyttelykin. Muun ohella kaupungissa kannattaa tutustua Stodolní-kadun tarjontaan ja vierailla sen lukuisissa upeissa kirkoissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service