Autonvuokraus
Praha
Piilota
Tsekki // Praha
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Praha

Sixt Autovuokraamot Prahassa auttavat sinua tekemään matkastasi entistäkin miellyttävämmän, sillä monipuolisesta vuokra-autokalustostamme löydät helposti ja näppärästi juuri omiin matkasuunnitelmiisi sopivan vuokra-auton lisäpalveluineen. Autokalustomme vaihtelee hieman eri toimipisteiden välillä, mutta yleisesti ottaen saat meiltä kaupungissa käyttöösi taloudelliset henkilöautot ja farmarit, suurempien tavaramäärien kuljettamisessa voittamattomat pakettiautot, maastoon suunnattaessa käytännölliset maasturit sekä luksusta henkivät urheilu- ja avoautot.

 
 • Prague Lentoasema Vaclav Havel

  Sixt Autonvuokraus
  Aviaticka 1
  160 08 Praha

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 20:00
  su.10:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Prague Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wilsonova 300/8
  120 00 Praha 2

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Prague Florenc Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Krizikova 1/Ke Stvanici
  110 00 Praha

  ma. - su.08:30 - 19:30
  Juhlapyhä10:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Prague Wenceslas Square

  Sixt Autonvuokraus
  Wenceslas Square 59
  110 00 Praha

  ma. - su.08:30 - 19:30
  Juhlapyhä10:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Prague old town Square

  Sixt Autonvuokraus
  Old town Square
  110 00 Praha

  ma. - su.08:30 - 19:30
  Juhlapyhä10:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Autonvuokraus Prahassa onnistuu vaivattomasti Sixtiltä

Autonvuokraus Prahassa sujuu meiltä vaivattomasti joko vasta paikan päällä tai jo etukäteen esimerkiksi nettisivuillamme, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla. Olethan myös huomannut, että meiltä voit vuokrata auton myös vaikka et olisi vielä ehtinyt täyttää 25 vuotta? Autonvuokrauksen yhteydessä tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hyödyntää erilaisia lisäpalveluitamme, jotta kaikki matkallasi sujuisi entistäkin paremmin. Jos esimerkiksi olet liikkeellä lasten kanssa, voit hankkia meiltä autonvuokrauksen yhteydessä vaivattomasti erilaisia lastenistuimia tai turvakaukaloita. Lisäksi sinulla on muun muassa mahdollisuus hankkia vuokra-autoosi navigaattori, talviaikana erittäin hyödyllinen talvipaketti, diesel-moottori tai vaikkapa erilaisia lisävakuuksia. Lukuisat autovuokraamomme Prahassa tarjoavat käyttöösi monipuolisen valikoiman erilaisia, jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja. Huomaathan myös, että takaamme sinulle ainoastaan varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä automallia.

Vuokra-autolla Prahassa matkailu sujuu joustavasti

Tsekki ja erityisesti Praha on nykyään suosittu matkailukohde, missä nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Kauniissa pääkaupungissa vieraillessa vuokra-auto kannattaa ehdottomasti hankkia, jotta nähtävyyksiin pääsisi tutustumaan mahdollisimman helposti. Kaupungissa kannattaa vierailla ainakin upealla linna-alueella, missä itse linnan lisäksi on useita muita nähtävyyksiä kuten kirkkoja, museoita ja puutarhoja sekä Petínin kukkulalla, missä sijaitsevat vuonna 1891 valmistunut peililabyrintti sekä tunnettu näköalatorni. Kaupungissa vierailevan on ehdottomasti käytävä myös vanhankaupungin aukiolla, joka tunnetaan kaupungin sydämenä ja jonka laidoilla on lukuisia kiinnostavia nähtävyyksiä. Tunnettu maamerkki kaupungissa on myös Kaarlen kivisilta, joka kulkee Vltava-joen yli ja jonka rakentaminen aloitettiin jo 1300-luvun puolivälissä. Vuokra-autolla Prahassa kannattaa suunnata erityisesti kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan eläintarhaan sekä Kbelyn lentokonemuseoon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service