Auton vuokraus toimipisteestä Prague Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Prague Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Prague Päärautatieasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Prague Päärautatieasema

Osoite

Wilsonova 300/8, 120 00 Praha 2, Tsekki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Prague Päärautatieasema

Sujuvasti liikkeelle Prahan päärautatieaseman Sixt-toimipisteestä

Sujuvasti liikkeelle Prahan päärautatieaseman Sixt-toimipisteestä

Prahan päärautatieaseman toimipisteemme palvelee sinua ammattitaidolla autonvuokrausta koskevissa asioissa matkallasi Tsekissä. Kun olet tehnyt varauksen ajoneuvosta jo etukäteen, pääset noutamaan sen nopeasti ja näppärästi toimipisteestämme, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Prahan päärautatieasemalla. Rautatieasemalla on myös lähin metroasema, joten saapuminen mistä päin Prahaa tahansa on helppoa joko metrolla tai muilla julkisilla kulkuvälineillä. Sixt Autovuokraamon Prahan päärautatieaseman toimipisteessä autovalikoimaamme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, jotka sopivat hyvin yhden tai kahden henkilön matkoille, mutta hieman enemmän tilaa tarvitsevalle farmarimme tarjoaa lisätilaa henkilöille sekä tavaroille, ja jos on kyse vieläkin isommasta seurueesta, meiltä löytyvät myös minibussit. Näyttävää suorituskykyä löytyy maastureistamme, mutta jos taas kaipaat sporttista kiihtyvyyttä ja ripausta luksusta, premium-luokan urheilu- ja avoautoistamme voi löytyä juuri haluamasi vuokra-auto. Tutustu tarkemmin Sixtin vuokra-autoihin Prahan päärautatieaseman toimipisteessä verkkosivuillamme ja tee varaus!
Autonvuokraus Prahan päärautatieasemalla vie kohti onnistunutta matkaa

Autonvuokraus Prahan päärautatieasemalla vie kohti onnistunutta matkaa

Oletko varaamassa vuokra-autoa matkallesi Tsekeissä? Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme pysty lupaamaan tiettyä ajoneuvomallia, vaan ainoastaan autokategorian, mutta suosittelemme varausta tehdessäsi tutustumaan kattavaan lisäpalveluvalikoimaamme, joilla voit muokata vuokra-autoasi paremmin omia tarpeitasi vastaavaksi. Jos tiet eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, navigaattori auttaa löytämään perille, joten se säästää aikaa ja vaivaasi huomattavasti. Kun matkalla on mukana perheen lapset, heille löytyvät turvalliset lastenistuimet olivat he sitten iältään vielä aivan pieniä vauvoja tai jo vanhempia lapsia. Jos olet valinnut allesi upean luksusautomme, saattaa käydä niin, että reissukaverisikin haluaisi tarttua rattiin, jolloin onkin kätevää, että olet ottanut lisäkuljettajapalvelun, jonka avulla voi vaihtaa kuskia ongelmitta. Mikäli suosit ajoneuvossa diesel-moottoria, voimme auttaa siinäkin. Meiltä löydät diesel-auton, joka vie vähällä kulutuksella päämäärääsi. Näihin ja muihin lisäpalveluihimme pääset perehtymään tarkemmin verkkosivuillamme tai olemalla puhelimitse yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Prague Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Prague Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Prague Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Prague Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Prague Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 299 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Prague Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Prague Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Prague Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Prague Päärautatieasema

Näytä lisää