Autonvuokraus
Prague Lentoasema Vaclav Havel
Piilota
Tsekki // Praha // Prague Lentoasema Vaclav Havel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Prague Lentoasema Vaclav Havel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aviaticka 1
  160 08 Praha CZ +420-222324995
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PRG
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 20:00
su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Prahan Vaclav Havelin lentoasemalla

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Vaclav Havelin lentokentällä! Paikallisen toimipisteemme kattava valikoima ja asiantunteva palvelu takaavat mutkattoman ja miellyttävän alun autonvuokraukselle Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta tarpeeseen kuin tarpeeseen. Paikallinen valikoimamme kattaa mallit aina klassisista henkilöautoista virtaviivaisiin urheiluautoihin ja luotettaviin maastureihin. Valikoimamme sisältää halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia, vaan auto valikoidaan sinulle tarpeidesi mukaan. Prahan Vaclav Havelin lentokentän toimipisteemme löydät helposti parkkialueelta C. Sixtin toimisto sijaitsee pohjakerroksessa, vain muutaman metrin päässä sinne johtavasta hissistä. Opasteet johdattavat sinut perille. Autonvuokraus Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta käy käden käänteessä valitessasi jonkin monista vuokra-autoistamme!

Lisätietoa Vaclav Havelin lentokentästä

Autonvuokraus Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta takaa matkallesi kaupungin keskustaan sulavan alun, sillä lentokenttä sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä pääkaupungin sykkeestä. Palauttaessasi vuokra-autosi tulee sinun moottoritieltä R7 käännyttyäsi ajaa suoraan kohti terminaalia numero 1. Voit palauttaa auton aliurakoitsijoillemme, jotka palvelevat palautuspisteessämme vuorokauden ympäri. Halutessasi voit valita vuokra-autoosi myös laajan kirjon lisävarusteita, esimerkiksi MP3-soittimen, lastenistuimen taikka GPS-navigaattorin. Mikäli kaipaat matkaasi entistä enemmän turvaa ja vapautta, saatavilla on myös kattava vakuutus sekä vapaat ajokilometrit. Mikäli omistat iPhonen, voit valita noudettavan vuokra-autosi ennakkoon kätevästi puhelimesi avulla. Ota siis matkakumppaniksesi vuokra-auto Prahan Vaclav Havelin lentoasemalta, ja aloita reissusi mukavammin!

Lisätietoa Prahasta

Praha on kansainvälisesti matkailijoiden keskuudessa tunnettu kauneudestaan ja historiallisista nähtävyyksistään. Tästä Keski-Euroopan aarteesta eivät kaunis arkkitehtuuri ja viehättävät maisemat tule loppumaan kesken. Museoita ja perinteikkäitä ravintoloita löytyy joka kulman takaa, ja paikallinen olut ja makkara lienevät maailmankuuluja. Vuokra-autolla liikkuminen antaa tämän Tekkin tasavallan pääkaupungin tutkimiseen aivan uudenlaista vapautta ja spontaaniutta. Voit vaikkapa ottaa suunnaksesi Terezinin keskitysleirin, jonka kierroksella hurahtaa helposti tunti jos toinenkin. Tai kenties Prahan komea linna on enemmän mieleesi. Sinnekin pääset vaivattomasti vuokra-autolla. Maan pääkaupunki ja sen ympäristö suorastaan pursuavat vehreitä maisemia ja kauniita kyliä, joten autonvuokraus tässä kohteessa on loistava ajatus!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 22:00
la.08:00 - 20:00
su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Prague Lentoasema Vaclav Havel PRG Aviaticka 1 160 08 Praha 50.107726, 14.269845 +420-222324995

Sixt-toimipiste Prague Lentoasema Vaclav Havel PRG

Aviaticka 1
160 08 Praha
 
Puhelinnro +420-222324995

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service