Autonvuokraus
Istanbul Bakirkoy AVM
Piilota
Turkki // Istanbul // Istanbul Bakirkoy AVM
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Istanbul Bakirkoy AVM: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Londra Asfalt Kuleli Mevki E-5
  34158 Istanbul TR +90-2162665109
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ISTC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Matka Istanbuliin taittuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Istanbuliin hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Istanbul Bakirköy AVM:sta. Sixtin vuokra-autolla Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme voit tutustua Istanbuliin ja sen lähialueisiin haluamaasi tahtia ja saat matkastasi vieläkin enemmän irti. Istanbulin Bakirköy AVM -toimipisteemme sijaitsee Airport AVM Outlet Center -ostoskeskuksen alakerrassa, aivan tien E5 kupeessa j siis hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös Istanbulin uudelta lentokentältä on suora yhteys Bakirköyihin. Vuokra-auton nouto onnistuu Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme kätevästi ja pääset nauttimaan matkastasi Istanbuliin vaivatta Sixtin vuokra-auton ratissa.

Koe Turkki ja Istanbul kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Istanbulin Bakirköy AVM -toimipisteemme valikoimasta löydät helposti juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Valikoimastamme löytyvät taloudelliset ja kätevät henkilöautot sekä tilavat farmarit ja maasturit, jotka sopivat suuremmallekin porukalle ja joihin mahtuu myös reilusti matkatavaroita. Sixt takaa aina valitsemasi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automallia. Voit valita lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut kattavasta valikoimastamme, josta löydät muun muassa GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet tai lisäkuljettajapalvelun, jonka ansiosta voitte vaihdella ajovuoroja matkaseurueenne kesken.

Voit varata vuokra-auton kätevästi jo ennen matkaa joko verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Verkkosivuillamme voit tutustua helposti koko valikoimaamme, josta löydät vuokra-autot tutuilta merkeiltä uusimmissa malleissa sekä kaikki lisäpalvelut ja lisävakuutukset. Vuokraukseen sisältyy aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä kolariturva, mutta voit lisätä varaukseesi halutessasi myös esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvan tai varkausturvan, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Lisäpalveluiden ansiosta matkasi Istanbuliin sujuu vieläkin miellyttävämmin ja sujuvammin. Jos mieleesi herää kysymyksiä palveluistamme tai autonvuokrauksesta Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme löytämään valikoimastamme sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Sixt vuokra-autolla koet Istanbulin aivan uudella tavalla, joustavasti ja miellyttävästi ja juuri itsellesi sopivaan tahtiin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Istanbul Bakirkoy AVM ISTC01 Londra Asfalt Kuleli Mevki E-5 34158 Istanbul 40.991648, 28.830736 +90-2162665109

Sixt-toimipiste Istanbul Bakirkoy AVM ISTC01

Londra Asfalt Kuleli Mevki E-5
34158 Istanbul
 
Puhelinnro +90-2162665109

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service