Auton vuokraus toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

 

Suosituin kohteessa Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

Osoite

Domestic Arrival Exit AL525, 34000 Istanbul, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

Sixt Autovuokraamo Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Vilkas turkkilainen Istanbul ja sen nähtävyydet ovat mukavat kokea laadukkaan Sixt Autovuokraamo Istanbul Sabiha Gökçen lentoaseman toimipisteen ajoneuvoilla. Toivotamme ystävällisesti tervetulleeksi niin työmatkalla liikkuvat kuin myös lomalaiset. Valikoimassamme on laaja kattaus uusia ajoneuvoja tunnetuimmilta ajoneuvovalmistajilta, ja voit valita mm. tilavista perhefarmareista, näppäristä shoppailusedaneista, mukavista minibusseista ja näyttävistä liikemieshenkilöautoista. Varaus on helppoa tehdä joko verkkosivuillamme tai lataamalla mobiilisovelluksemme matkapuhelimeen ja tabletille. Ajoneuvokategoriaa valitessasi voit näppärästi myös lisätä hyödylliset lisäpalvelumme varaukseesi. Pienten lasten kanssa matkustettaessa voit varata erikokoiset lasten turvaistuimet varaukseen, GPS-navigaattorilla vältät turhat eksymiset, ja klikkaamalla lisäkuljettajan voit jakaa ajamisen iloa seurueen muiden kuljettajien kanssa. Muistathan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Autonvuokraus Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Autonvuokraus Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Marmaranmeren rannalla sijaitsevan Turkin miljoonakaupunki Istanbulin kansainvälinen Sabiha Gökçen lentoasema, lyhenne SAW, sijaitsee keskustasta noin 46 kilometriä itään. Lentoasemalle on paikallisliikennekuljetuksia eri puolilta kaupunkia, kuten meribussit, junat ja bussit. Valitsemalla Sixt Istanbulin Sabiha Gökçen lentoaseman toimipisteen vuokra-auton voit itse päättää reitit ja aikataulut jo heti lentoasemalta lähtiessäsi. Meidän Sixt-toimipisteemme on muiden autovuokraamojen lailla saapuvien hallissa, ja palvelemme sinua asiantuntevasti 24/7.
Euroopan ja Aasian rajakaupungissa koet enemmän Sixt Istanbulin Sabiha Gökçen lentoaseman ajoneuvoilla

Euroopan ja Aasian rajakaupungissa koet enemmän Sixt Istanbulin Sabiha Gökçen lentoaseman ajoneuvoilla

Lähde tutustumaan kaupungin kulttuurinähtävyyksiin mukavasti Sixtin vuokra-autolla ja säästä jalkojasi itse kohteissa kiertelyyn. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. Hagia Sofian ortodoksikirkkona ja moskeijana aikaisemmin toiminut upean koristeellinen rakennus, josta on tehty museo, ja sen vieressä sijaitseva Topkapin vanha sulttaanin palatsi, joka sekin on muutettu museoksi. Shoppailun himo talttuu varmasti Grand bazaarin alueella, jolla lukuiset kauppiaat myyvät kaikkea mitä kuvitella saattaa. Muista tinkiä ostoksistasi! Ostokset kulkeutuvat kätevästi takaisin hotellille, kun matkassa on Sixtin vuokra-auto. Turkin maalaismaisemat ovat vehreät ja näkemisen arvoiset, joten miksipä et tekisi päiväretkeä Marmaranmeren ympäri? Voit pysähtyä ainakin Çanakkalessa, jota väitetään historiallisen Troijan läheisimmäksi kaupungiksi. Çanakkalen maakunnassa, Intepessä, sijaitsevat vanhat Troijan aikaiset rauniot ja replikaatti tunnetusta tarinan hevosesta. Varaa siis itsellesi autonvuokrauspisteestämme Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalta mukava ajoneuvo ja lähde seikkailuun!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 551 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?