Auton vuokraus toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM

 

Suosituin kohteessa Istanbul Bakirkoy AVM

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Istanbul Bakirkoy AVM

Osoite

Londra Asfalt Kuleli Mevki E-5 Airport Outlet Center, 34158 Istanbul, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Istanbul Bakirkoy AVM

Matka Istanbuliin taittuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Matka Istanbuliin taittuu mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Istanbuliin hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Istanbul Bakirköy AVM:sta. Sixtin vuokra-autolla Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme voit tutustua Istanbuliin ja sen lähialueisiin haluamaasi tahtia ja saat matkastasi vieläkin enemmän irti. Istanbulin Bakirköy AVM -toimipisteemme sijaitsee Airport AVM Outlet Center -ostoskeskuksen alakerrassa, aivan tien E5 kupeessa j siis hyvien kulkuyhteyksien päässä. Myös Istanbulin uudelta lentokentältä on suora yhteys Bakirköyihin. Vuokra-auton nouto onnistuu Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme kätevästi ja pääset nauttimaan matkastasi Istanbuliin vaivatta Sixtin vuokra-auton ratissa.
Koe Turkki ja Istanbul kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Koe Turkki ja Istanbul kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Istanbulin Bakirköy AVM -toimipisteemme valikoimasta löydät helposti juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Valikoimastamme löytyvät taloudelliset ja kätevät henkilöautot sekä tilavat farmarit ja maasturit, jotka sopivat suuremmallekin porukalle ja joihin mahtuu myös reilusti matkatavaroita. Sixt takaa aina valitsemasi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automallia. Voit valita lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut kattavasta valikoimastamme, josta löydät muun muassa GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet tai lisäkuljettajapalvelun, jonka ansiosta voitte vaihdella ajovuoroja matkaseurueenne kesken. Voit varata vuokra-auton kätevästi jo ennen matkaa joko verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Verkkosivuillamme voit tutustua helposti koko valikoimaamme, josta löydät vuokra-autot tutuilta merkeiltä uusimmissa malleissa sekä kaikki lisäpalvelut ja lisävakuutukset. Vuokraukseen sisältyy aina kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sekä kolariturva, mutta voit lisätä varaukseesi halutessasi myös esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvan tai varkausturvan, jotka tuovat lisäturvaa matkallesi. Lisäpalveluiden ansiosta matkasi Istanbuliin sujuu vieläkin miellyttävämmin ja sujuvammin. Jos mieleesi herää kysymyksiä palveluistamme tai autonvuokrauksesta Istanbul Bakirköy AVM:n toimipisteestämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ja autamme sinua mielellämme löytämään valikoimastamme sopivan vuokra-auton sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Sixt vuokra-autolla koet Istanbulin aivan uudella tavalla, joustavasti ja miellyttävästi ja juuri itsellesi sopivaan tahtiin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Istanbul Bakirkoy AVM?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 32 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Istanbul Bakirkoy AVM

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Istanbul Bakirkoy AVM?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Istanbul Bakirkoy AVM?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?