Auton vuokraus toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim

 

Suosituin kohteessa Istanbul/Hilton Taksim

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Istanbul/Hilton Taksim

Osoite

Cumhuriyet Street, 34367 Istanbul, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Istanbul/Hilton Taksim

Luota autonvuokrauksessa Istanbul Hilton Taksimin Sixt Autovuokraamoon

Luota autonvuokrauksessa Istanbul Hilton Taksimin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Istanbul Hilton Taksim tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot Turkin suurimmassa kaupungissa, Istanbulissa. Vuokra-autolla liikut mukavasti suurkaupungin sykkeessä ja tutustut Euroopan ja Aasian välissä sijaitsevan kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin. Autonvuokraus Istanbul Hilton Taksimin Sixt Autovuokraamosta on helppoa, ja teet varauksen kätevästi etukäteen netissä tai Sixtin mobiilisovelluksessa. Istanbul Hilton Taksimin toimipisteemme sijaitsee modernin Istanbulin sydämessä, Taksimin kaupunginosassa, joka on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan, ravintolatarjonnastaan ja hotelleistaan. Toimipiste onkin ihanteellisella sijainnilla alueella majoittuville matkailijoille. Lisäksi Istanbul Hilton Taksimin toimipiste sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Taksimin metroasemalta, joten toimipisteelle on helppo saapua noutamaan vuokra-autoa myös muualta Istanbulista. Toimipisteeltä ajaa esimerkiksi Istanbulin vanhaan kaupunkiin vain muutamassa kymmenessä minuutissa, ja Ataturkin kansainvälinen lentokenttä on noin 30 minuutin ajomatkan päässä.
Ihastu Istanbuliin Sixtin vuokra-autolla

Ihastu Istanbuliin Sixtin vuokra-autolla

Tee matkastasi mukavampi valitsemalla vuokra-auto Istanbulissa liikkumiseen ja varaa Sixtin vuokra-auto Istanbul Hilton Taksimin Sixt-toimipisteeltä noudettavaksi. Vuokra-auto on erinomainen valinta sekä Istanbulissa vieraileville lomamatkalaisille että kaupunkiin työn puitteissa saapuville vierailijoille. Vuokra-autolla liikut paikasta toiseen omaan tahtiisi etkä joudu tinkimään matkustusmukavuudesta. Kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamo Istanbul Hilton Taksimista, valittavanasi on erinomainen valikoima laadukkaita henkilöautoja ja farmareita. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme etukäteen luvata vain tietyn autokategorian saatavuuden, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Varauksen yhteydessä voit valita vuokra-autoon myös tarvitsemasi lisäpalvelut, jotka parantavat matkustusmukavuutta. Voit esimerkiksi valita vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, joka pitää huolen siitä, että et joudu stressaamaan suurkaupungissa suunnistamista. Lisäkuljettajan valinta taas mahdollistaa ajovastuun jakamisen useamman kuljettajan kesken. Tarvittaessa asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään sinulle sopivan autokategorian ja lisäpalvelujen valinnassa. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme on avoinna viikon jokaisena päivänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Istanbul/Hilton Taksim?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 89 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Istanbul/Hilton Taksim

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Istanbul/Hilton Taksim?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Istanbul/Hilton Taksim?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?