Autonvuokraus
Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas
Piilota
Turkki // Istanbul // Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Arrival Exit AL525
  34000 Istanbul TR +90-850222200
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SAW
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Vilkas turkkilainen Istanbul ja sen nähtävyydet ovat mukavat kokea laadukkaan Sixt Autovuokraamo Istanbul Sabiha Gökçen lentoaseman toimipisteen ajoneuvoilla. Toivotamme ystävällisesti tervetulleeksi niin työmatkalla liikkuvat kuin myös lomalaiset. Valikoimassamme on laaja kattaus uusia ajoneuvoja tunnetuimmilta ajoneuvovalmistajilta, ja voit valita mm. tilavista perhefarmareista, näppäristä shoppailusedaneista, mukavista minibusseista ja näyttävistä liikemieshenkilöautoista. Varaus on helppoa tehdä joko verkkosivuillamme tai lataamalla mobiilisovelluksemme matkapuhelimeen ja tabletille. Ajoneuvokategoriaa valitessasi voit näppärästi myös lisätä hyödylliset lisäpalvelumme varaukseesi. Pienten lasten kanssa matkustettaessa voit varata erikokoiset lasten turvaistuimet varaukseen, GPS-navigaattorilla vältät turhat eksymiset, ja klikkaamalla lisäkuljettajan voit jakaa ajamisen iloa seurueen muiden kuljettajien kanssa. Muistathan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalla

Marmaranmeren rannalla sijaitsevan Turkin miljoonakaupunki Istanbulin kansainvälinen Sabiha Gökçen lentoasema, lyhenne SAW, sijaitsee keskustasta noin 46 kilometriä itään. Lentoasemalle on paikallisliikennekuljetuksia eri puolilta kaupunkia, kuten meribussit, junat ja bussit. Valitsemalla Sixt Istanbulin Sabiha Gökçen lentoaseman toimipisteen vuokra-auton voit itse päättää reitit ja aikataulut jo heti lentoasemalta lähtiessäsi. Meidän Sixt-toimipisteemme on muiden autovuokraamojen lailla saapuvien hallissa, ja palvelemme sinua asiantuntevasti 24/7.

Euroopan ja Aasian rajakaupungissa koet enemmän Sixt Istanbulin Sabiha Gökçen lentoaseman ajoneuvoilla

Lähde tutustumaan kaupungin kulttuurinähtävyyksiin mukavasti Sixtin vuokra-autolla ja säästä jalkojasi itse kohteissa kiertelyyn. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat mm. Hagia Sofian ortodoksikirkkona ja moskeijana aikaisemmin toiminut upean koristeellinen rakennus, josta on tehty museo, ja sen vieressä sijaitseva Topkapin vanha sulttaanin palatsi, joka sekin on muutettu museoksi. Shoppailun himo talttuu varmasti Grand bazaarin alueella, jolla lukuiset kauppiaat myyvät kaikkea mitä kuvitella saattaa. Muista tinkiä ostoksistasi! Ostokset kulkeutuvat kätevästi takaisin hotellille, kun matkassa on Sixtin vuokra-auto. Turkin maalaismaisemat ovat vehreät ja näkemisen arvoiset, joten miksipä et tekisi päiväretkeä Marmaranmeren ympäri? Voit pysähtyä ainakin Çanakkalessa, jota väitetään historiallisen Troijan läheisimmäksi kaupungiksi. Çanakkalen maakunnassa, Intepessä, sijaitsevat vanhat Troijan aikaiset rauniot ja replikaatti tunnetusta tarinan hevosesta. Varaa siis itsellesi autonvuokrauspisteestämme Istanbulin Sabiha Gökçen lentoasemalta mukava ajoneuvo ja lähde seikkailuun!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas SAW Domestic Arrival Exit AL525 34000 Istanbul 40.883333, 29.300000 +90-850222200

Sixt-toimipiste Istanbul Sabiha Gokcen Lentoas SAW

Domestic Arrival Exit AL525
34000 Istanbul
 
Puhelinnro +90-850222200

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service